ОВЕНОпитайте се да бъдете спокойни за нещата, които могат да

...
ОВЕНОпитайте се да бъдете спокойни за нещата, които могат да
Коментари Харесай

Една зодия пати от голямата си уста, други получават неустоимо предложение

ОВЕН

Опитайте се да бъдете спокойни за нещата, които могат да зародят при започване на деня. Това време не може да се назова леко и безоблачно, само че няма да донесе неразрешими проблеми. Нещо сигурно няма да върви по проект, само че в случай че се вслушате в интуицията си, бързо ще разберете по какъв начин да постъпите. 
-->
ТЕЛЕЦ

Началото на деня може да донесе някои дребни компликации, както и задания, изискващи неотложно решение. Бързо ще се ориентирате в обстановката и ще разберете какво би трябвало да извършите, с цел да се справите. Вашият триумф ще бъде оценен и е допустимо скоро да получите забавно предложение. 

 

БЛИЗНАЦИ

Малко евентуално е през днешния ден изцяло да избегнете вълненията и паниките. Основно те ще бъдат свързани с работа, бизнес връзките и професионалните ви вероятности. Цялата получена информация, обаче, би трябвало да бъде тествана. Има заплаха някой съзнателно да ви обърква или инцидентно да ви подвежда. 

РАК

Няма да е елементарно да избегнете разногласия при започване на деня. Ако планирате значими неща в този миг, имайте поради, че най-вероятно ще би трябвало да се справите с тях сами. Дори хора, които са ви дали обещание помощ, няма да могат да ви поддържат. Изненадваща покана ще ви развесели.

 

ЛЪВ

Всичко, което изисква връзка, съдействие или сливане на старания с други хора, би трябвало да бъде планувано за първата половина на деня. Бързо ще се разбирате с другите и нещата ще се случват, по този начин както желаете. Не се разпилявайте, с цел да ви остане и време за отмора.

ДЕВА

Може да започнете деня с подготовка за това, което би трябвало да свършите идващите дни или да отидете на разходка. Каквото и да решите ще се чувствате добре. Новини ще ви развеселят. Много от вас ще научат за щастливо решение на обстановки, които са предизвикали доста безредици. 

 

ВЕЗНИ

Бъдете подготвени да вършиме няколко неща по едно и също време. Само по този начин ще съумеете да свършите всичко, което сте възнамерявали през днешния ден. Възможно е някой от най-близките хора да се нуждае от помощ и поддръжка. Много от вас ще би трябвало също незабавно да решат битови проблеми. Заради всичко това денят ще е много изтощителен.

СКОРПИОН

Денят няма да е лишен от напрегнати моменти, само че въпреки всичко ще е добър. Задачите, които имате, може да се окажат по-трудни, в сравнение с сте очаквали. Решението им ще отнеме доста време, през днешния ден надали някой ще ви помогне. Опитът и знанията, насъбрани през последните няколко седмици, ще се окажат потребни. 

До 1500 лв. Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са значими! 

СТРЕЛЕЦ

Внимавайте при започване на деня. По това време е елементарно да кажете или извършите нещо, за което по-късно ще съжалявате. Не постоянно ще бъде ясно за другите за какво действате по един или различен метод. Ако сте търпеливи и се опитате умерено да обясните всичко, спорове няма да зародят и ще получите поддръжка. 

КОЗИРОГ

Запазването на мира през днешния ден ще бъде по-трудно от нормално. Емоционалният ви декор ще е много под напрежение през целия ден. Може да вземете някои незначителни събития драговолно или да се тревожите, без да разбирате за какво. Не се опитвайте да мислите за всичко едновременно.

ВОДОЛЕЙ

Днес имате късмет да постигнете триумф по въпроси, които до неотдавна са изглеждали неразрешими. Сигурността и яснотата ще се появят там, където преди е било допустимо да се задоволите единствено с неразбираеми догатки. Веднага ще се почувствате доста по-уверени и ще планувате бъдещите си дейности.

РИБИ

Денят ще ви зарадва с положителни вести и забавни оферти. Поемете самодейност, както в персоналните, по този начин и в деловите връзки. Може да се заемете с бизнес, който не сте се осмелявали да започнете дълго време. Срещите с евентуални сътрудници ще бъдат сполучливи. 

Източник: " Марица "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР