ОВЕНОчаква ви благоприятен ден, светъл и вдъхновяващ. Подходящ е за

...
ОВЕНОчаква ви благоприятен ден, светъл и вдъхновяващ. Подходящ е за
Коментари Харесай

Две зодии успяват във всичко, друга да внимава

ОВЕН

Очаква ви удобен ден, ярък и въодушевяващ. Подходящ е за както за съществени действия, по този начин и за развличения. Денят е подобаващ за възобновяване на остарели връзки или за помиряване след свада. Хора, които са ви подценявали, ще осъзнаят, че са бъркали и ще ви потърсят за подпомагане.
-->
ТЕЛЕЦ

Не се отпускайте през днешния ден. Бъдете упорити и ще съумеете. Денят ще бъде удобен за всевъзможни действия. В сложни моменти може да се обърнете към другари или други близки хора. Веднага ще получите нужната ви помощ. Денят е подобаващ за правене на дълготрайни проекти.

БЛИЗНАЦИ

Настройте се другарски и се пробвайте да бъдете изключително търпеливи с тези, които са ви скъпи. Общуването през днешния ден няма да е елементарно. Възможна ескалация поради дългогодишни различия. Не са изключени и разногласия за дреболии. Ще избягнете спорове, само че няма да е елементарно да се контролирате.

РАК

Денят ще е доста потребен. Ще имате повече неща за извършване, в сравнение с сте очаквали, само че не трябва да се съмнявате, че ще се справите с всичко. Ще съумеете да решите проблеми, над които доста хора са си блъскали мозъка. Благодарение на вашия опит бързо ще преодолеете компликациите.

ЛЪВ

Бъдете деликатни при започване на деня. По това време е по-добре да не се ръководите от страсти, да обмисляте всяка стъпка. Опитайте се да избягвате паниката. Действайте поредно и стремете се към ред във всичко. Така ще се чувствате доста по-спокойни и уверени.

ДЕВА

Ще има късмет да намерите отговори на някои сложни въпроси, да разрешите проблеми, които са ви обърквали доста време. Ще погледнете на нещата по друг метод и това ще се трансформира във ваше преимущество. Първата половина на деня ще е удобна за извършване на покупки на по-големи неща.

ВЕЗНИ

Първата половина на деня ще бъде богата и забавна на събития. Подходяща е за другарство с значими за вас хора. Пътуванията ще протекат добре, като няма значение дали сте възнамерявали да тръгнете на път по-рано или сте взели решение в последния миг. Очаквайте изненада.

СКОРПИОН

По-добре не бързайте. Началото на деня не е уместно за правене на съществени неща или взимане на значими решения. По това време е нежелателно да се обвързвате с каквито и да било отговорности. Най-вероятно ще бъде по-трудно да спазите думата си, в сравнение с си мислите.

СТРЕЛЕЦ

Особено деликатно се вслушвайте в интуицията си. Днес тя е тази, която ще ви подскаже по какъв начин най-добре да започнете и върху какво да се концентрирайте. Не постоянно на другите ще бъде ясно за какво постъпвате по един или различен метод. Едва ли обаче някой ще спори с вас, тъй че бъдете смели.

КОЗИРОГ

Началото на деня ще е положително. Ще имате опция да намерите отговори на някои тревожещи ви въпроси. Тези от вас, които в последно време са били неуверени по някои въпроси, ще вземат решение. Възможни са парични приходи, в това число и напълно непредвидени.

ВОДОЛЕЙ

Денят е подобаващ за значими каузи. Ще преминете през тях по-бързо, в сравнение с сте очаквали. Опитът, насъбран в предишното, ще се окаже доста потребен. Вероятни са необикновени срещи или приятни запознанства. Може би ще бъде сложено началото на другарство или сантиментална връзка.

РИБИ

Денят ще е удобен за потребни каузи. Може да се концентрирайте върху това, което има потребност от повече внимание или да завършите започнатото по-рано. Новите неща ще ви извадят от зоната на комфорт и това ще е проблем за вас. Ще научите нещо, което ще ви бъде потребно скоро.

/Марица/

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР