ОВЕННе бързайте. Днес ще имате време, дори повече, за всичко,

...
ОВЕННе бързайте. Днес ще имате време, дори повече, за всичко,
Коментари Харесай

Две зодии решават заплетени проблеми. Изненади за друга

ОВЕН

Не бързайте. Днес ще имате време, даже повече, за всичко, което сте възнамерявали. Денят е подобаващ, с цел да завършите стартирани по-рано задания и да подредите целите си. Ще бъде изненадващо елементарно да спазите обещанията, които сте дали преди доста време. Новини ще ви изненадат.
-->
ТЕЛЕЦ

Заемете се с сложни задания. Днес ще имате късмет да се отличите при решаването им. Ще съумеете да завършите започнатото и ще бъдете удовлетворени от резултата. Денят ще е подобаващ и за делово другарство. Обсъждането на въпроси, свързани с работа или бизнес, ще бъде вълнуващо и доста сполучливо.

БЛИЗНАЦИ

Върнете се към това, което сте почнали по-рано. Днес ще имате късмет да завършите сполучливо такива каузи. Ще видите благоприятни условия, които не сте забелязвали и незабавно ще разберете по какъв начин може да се възползвате от тях. Подхождайте внимателно към решаването на комплицирани въпроси и не бързайте.

РАК

Подгответе се съществено за всички срещи, които сте ще проведат през днешния ден. Помислете какво и по какъв начин ще говорите, което ще ви помогне да спечелите доверието на събеседниците си. Не разчитайте на способността да импровизирате. 

ЛЪВ

Не бързайте да споделяте информация и да разказвате за новите си хрумвания. За всички значими въпроси през днешния ден би трябвало да разчитате на личните си сили, без да очаквате помощ. За си починете по-добре, отложете всичко, което може да идващите дни.

ДЕВА

Разчитайте на интуицията си. Нейните подсказки ще ви оказват помощ да се ориентирате в обстановките и да извършите плануваните задания. Не всичко ще се получи по този начин, както сте очаквали, само че в случай че се мобилизирате ще сте удовлетворени от постигнатото.

ВЕЗНИ

Не се тревожете за дребните неща. Денят не е от най-лесните и нещо в действителност може да се обърка. Но с помощта на поддръжката на звездите ще съумеете в неща, с които не сте се занимавали и са изцяло непознати за вас. Ще завършите сполучливо започнатото преди време. 

СКОРПИОН

Денят е подобаващ да се заемете със комплицирани и заплетени проблеми или да потърсите отговори на въпроси, които ви озадачават. Ще се справите добре с това, като интуицията ви ще играе значима роля тук. Интересно запознанство може да насочи вниманието ви към друга сфера на развиване.  

СТРЕЛЕЦ

Опитайте се да не се поддавате на страстите си. Днес ще ви бъде много мъчно, тъй като близките като че ли съзнателно ще се пробват да ви извадят от равновесие. Ако съумеете да управлявате раздразнението и гнева си, до спорове няма да се стигне и разбирането с другите ще стане доста по-лесно. 

КОЗИРОГ

Фокусирайте се върху неприятни задания. Днес ще имате задоволително време, с цел да се справите с тях и ще свършите страхотна работа с тяхното решение. Вероятни са положителни вести свързани с вашата работа или някакъв план, на който неотдавна сте посветили доста сила. 

ВОДОЛЕЙ

Действайте уверено и не се съмнявайте, че ще съумеете. Въпреки че денят надали ще мине без усложнения, звездите ще са на ваша страна. Смелите инициативи ще бъдат сполучливи, ще постигнете даже по-добри резултати от предстоящите. Неочаквано нови познати ще предложат помощ.

РИБИ

Бъдете търпеливи и запазете хладнокръвие. Днес ще би трябвало да действате деликатно, да проявявате самообладание и да избягвате спорове, даже когато някой се пробва да ви предизвика. Най-добре е да се усамотите и да намерите метод да се забавлявате независимо.

/Марица/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР