ОВЕННапрегнат и интересен ден. Чувствате, че сте изпълнени с енергия.

...
ОВЕННапрегнат и интересен ден. Чувствате, че сте изпълнени с енергия.
Коментари Харесай

Пари валят. Три зодии да слушат интуицията си

ОВЕН

Напрегнат и забавен ден. Чувствате, че сте изпълнени с сила. Не постоянно ще разпределяте вярно целите си и това ще ви сътвори дребни проблеми. Ще се наложи да се обърнете за съвет към хора, на които имате доверие. Успешен ден и от финансова позиция.

ТЕЛЕЦ

Не всичко ще върви по проект през днешния ден. Ще се наложи да отложите задания и да отмените няколко срещи, които сте чакали с неспокойствие. Не се разстройвайте – ще се окаже, че всичко станало ще ви бъде от изгода. Бъдете мнителни и внимавайте с хората, с които се срещате за пръв път.

БЛИЗНАЦИ

Ден, цялостен с доста събития. Ще съумеете да съхраните положителното си въодушевление, каквото и да се случва. Ентусиазмът, с който стартирате всяко ново предизвикателство, се харесва на хората към вас. Мнозина ще търсят компанията ви. Очаквайте начало на другарски или сантиментални връзки. 

РАК

Сутринта може да се заемете с нови задания. Много от вашите инициативи ще се окажат сполучливи. Често ще имате по-добри резултати, в сравнение с сте очаквали. Следобед е умерено време, уместно да починете и да възстановите силите си. Мнозина от вас ще се върнат към от дълго време забравено занимание.

ЛЪВ

Не са изключени дребни недоразумения, само че като цяло денят няма да е неприятен. Отлично ще се справяте с работата и няма да губите ненужно време. Имате опция да помогнете на хора, които се нуждаят от поддръжка. Очаквайте парични приходи, които ще ви оказват помощ да зарадвате обичаните си хора.

ДЕВА

Днес ще бъдете по-напрегнати и ще избухвате елементарно. Това няма да се харесва на близките. Постарайте се да не говорите ненужно. Полезно ще е да се концентрирайте върху проблеми, където бързо може да постигнете резултати. Ако вярно канализирате силата си, триумфите няма да закъснеят.

ВЕЗНИ

Денят ще ви донесе доста положителни хрумвания. Възможно е точно през днешния ден да разберете какво желаете да измененията в своя живот. Може да започнете да подготвяте проектите си. Звездите са ви подготвили приятни изненади – ненадейно събитие ще ви разреши да разрешите комплициран проблем.

СКОРПИОН

Напрегнат прочувствен ден. Очаквайте неприятни диалози и разногласия, които ще ви огорчат. Не си коства да се обяснявате с всеки, който не е склонен с вас. Обърнете внимание на деловите си контакти. Ще извършите положително усещане и ще намерите нови бизнес сътрудници..

СТРЕЛЕЦ

Постарайте се през днешния ден да не нервничите и да не се поддавате на провокации. Дръжте се отзивчиво. Простите каузи и привички, не носещи изненади, ще ви успокоят. Повечето от ваши инициативи ще са сполучливи. Звездите ще ви поддържат. Ще съумеете да извършите някои непланирани, само че потребни покупки.

КОЗИРОГ

Успешен ден, само че не е нужно да се вършиме всичко сами. Бързо ще организирате работата си и ще намирате елементарно помощници. Хармонично ще се развиват и връзките ви с най-близките хора. Разбирате ги, не отказвате помощ и намирате куп способи да ги зарадвате. Вечерта отделете за себе си.

ВОДОЛЕЙ

Напрегнат ден, през който може да очаквате събития, които съществено да трансформират живота ви. Вслушвайте се в интуицията си. Благодарение на нея ще вземете правилни решения, няма да допуснете съществени неточности и ще заобиколите клопките. Успешно ще решите финансови въпроси.

РИБИ

В началото на деня може да има неприятни моменти и недоразумения. Често мъчно ще запазвате самообладанието си. По-късно, може да се захванете с нови планове,  да импровизирате и да експериментирате. Ще получите положителни вести, свързани с кариерата ви.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР