ОВЕННачалото на деня може да бъде голямо предизвикателство. Днес лесно

...
ОВЕННачалото на деня може да бъде голямо предизвикателство. Днес лесно
Коментари Харесай

Една зодия печели пари с интуиция, друга да внимава при спорове

ОВЕН

Началото на деня може да бъде огромно предизвикателство. Днес елементарно ще се поддавате на всяко въздействие и това ще ви основава компликации. Втората половина на деня ще е доста по-успешна. Тя ще носи мотиви за наслада, дава обещание приятни срещи и ще ви даде късмет да коригирате грешките, позволени по-рано. 

ТЕЛЕЦ

Денят носи положителни вести и това ще изненада множеството представители на зодията. Дела, за които преди сте отделяли доста сила, през днешния ден ще бъдат сполучливо приключени. Има опция да вършиме това, което от дълго време ви интересува. Бързо ще запомняте всичко, което може да ви бъде потребно. 

БЛИЗНАЦИ

Днес не трябва да губете времето си. Първата половина на деня е доста добра. Звездите са на ваша страна и може да се справите с много комплицирани задания или сполучливо да завършите започнатото по-рано. Възможно е да ви оказват помощ хора, от които минимум сте очаквали сходно нещо. 

РАК

Добър ден за потребни неща, както и за решение на финансови въпроси. Когато става въпрос за пари, можете да разчитате на интуицията си. Тя ще ви помагне да сключите положителни покупко-продажби. Възможно е да ви върнат някои остарели отговорности или да ви платят за от дълго време свършена работа. 

ЛЪВ

Не се вълнувайте. В днешно време най-хубавите решения не са първите, които идват на разум и преди да извършите нещо, би трябвало да помислите и да съставите проект за деяние. Не е нужно да казвате какво мислите. Колкото по-дипломатично настроени сте с близките, толкоз по-малко аргументи за различия ще пораждат. 

ДЕВА

Отпуснете се. Кратка пауза в работата ще бъде потребна за вас, ще ви разреши да се възстановите и ще ви помогне да се почувствате доста по-бодри. Някакво ново занятие ще ви даде опция да избягате от неприятните мисли. Има късмет да научите нещо, което скоро ще ви бъде потребно. 

ВЕЗНИ

Може да е мъчно да избегнете разногласия през днешния ден. Ще се стремите да докажете своята правота на всяка цена и няма да чуете рационални причини на съперниците си. Със сигурност по-късно ще съжалявате, че не сте били по-внимателни. Среща с другари ще ви оттърси от неприятностите денем.

СКОРПИОН

Страхотен ден за размисъл. Стигате до непредвидени, даже парадоксални, само че изцяло точни изводи. Хората ще виждат това и ще се обръщат към вас за съвет, като са изцяло уверени, че можете да разрешите всяка сложна и объркваща обстановка. Това не е надалеч от истината.

СТРЕЛЕЦ

Днес ще мечтаете и ще вършиме главозамайващи проекти, без значение дали ще се осъществят. Илюзиите могат да бъдат капан, от който не е толкоз елементарно да се измъкнете., тъй че внимавайте. Приемайте препоръки от хора, които ви познават добре. Те постоянно виждат това, на което вие не сте обърнали внимание.

КОЗИРОГ

Необходима е изясненост в връзката. Днес на доста хора изглеждате безпределно наивни. Има риск някой да се опита да се възползва от вашата лековерност. Ще пораждат доста хрумвания, само че те би трябвало да бъдат премислени добре, преди да пристъпите към осъществяването им. Трябва да внимавате с парите.

ВОДОЛЕЙ

Това несъмнено не е подобаващият ден да вършиме дръзки опити, без да ги обмисляте, или да се пробвате да постигнете триумфи с рискови способи. Слушайте тези, които ви поучават да внимавате и да изчакате малко. Много е по-лесно, когато не бързате. Денят ще е цялостен с забавни диалози.

РИБИ

Подходящият ден за значими решения. Не си губите времето за дреболии и не се разстройвате за дребни неща. Този метод ще ви разреши да избегнете неточности, без значение какво вършиме. Днес първото усещане за човек може да е неправилно, тъй че бъдете деликатни с новите си познати. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР