ОВЕНЛек и благоприятен ден. Рутинната работа ще ви се стори

...
ОВЕНЛек и благоприятен ден. Рутинната работа ще ви се стори
Коментари Харесай

Страхотен ден за новини и срещи. Козирогът поправя стари грешки

ОВЕН

Лек и удобен ден. Рутинната работа ще ви се стори увлекателна, а вие ще подхождате креативен и няма да се страхувате да експериментирате. Слушайте интуицията си. Тя ще ви подскаже дали си коства да се занимавате с хора, които ви нямат доверие. Вероятни са непредвидени дарове. 

ТЕЛЕЦ

За през днешния ден имате грандиозни проектите, само че здравият ви разсъдък ще надделее и ще разберете, че няма да съумеете да реализирате всичко замислено. Намерете целите си. Избирателността в контактите ще ви помогне да избегнете безсмислени терзания и подправени очаквания. 

БЛИЗНАЦИ

Страхотен ден за вас и за тези, които имат шанса да са в близост. Днес ще помагате на доста хора, елементарно ще решавате проблемите им и ще пазите от неточности тези, които са били подготвени да ги извършат. Ще се пробвате да не пропускате нито една опция да извършите положително, въпреки и малко. 

РАК

Страхотен ден за съдействие, взаимни действия или привършване на някои неща, в които ще ви оказват помощ и другари. Лесно и прелестно ще е да поддържате връзка с тези, които споделят вашите ползи и възгледи за живота. Не е изключено началото на другарски връзки, а любовта от пръв взор е изцяло допустима. 

ЛЪВ

Благоприятен ден за другарство. Разбирате се добре с тези, които са ви скъпи и намирате метод да ги зарадвате. Ще се появят нови хрумвания, които ще ви заинтригуват мощно. Някои от вас ще открият в себе си гении, за които не са подозирали. Срещите с другари ще бъдат изключително приятни.

ДЕВА

Важно е да сте позитивно настроени. През първата половина на деня може да изпитвате компликации, защото ще сте прочувствено нестабилни. Ще реагирате остро на дреболии и ще се тревожите за неща, на които не бихте обърнали внимание различен път. Среща с другари ще върне положителното ви въодушевление. 

ВЕЗНИ

Началото на деня ще ви донесе страхотна вест. По това време има възможност за сполучливи съвпадения или събития, които ще ви подбуден към забавни мисли. Ще съумеете да се справите с проблем, който ви тормози през последните дни, както и да осъществите замисленото преди време. 

СКОРПИОН

Днес ще имате доста неща за извършване и не постоянно ще е ясно с какво да се заемете  приоритетно. Не бързайте - ще имате задоволително време да се ориентирате в обстановките и да решите по какъв начин е най-добре да действате. Приятели ще ви дадат положителни препоръки, по тази причина е по-добре да ги послушате. 

СТРЕЛЕЦ

Добър ден, въпреки и не изключително потребен. Определено е по-подходящ за отмора, в сравнение с за действия, върху които е мъчно да се концентрирате. Ще имате забавни диалози и непредвидени оферти, ще се открият и нови благоприятни условия, които няма да пропуснете

КОЗИРОГ

Приятен и потребен ден. Бързо ще се справите със комплицирани въпроси, ще решавате проблеми, които изискват повече внимание. Ще съумеете да поправите някои остарели неточности. Може да зародят някои дребни ежедневни проблеми, само че вие неотложно ще се справите и с тях. 

ВОДОЛЕЙ

Всички съществени диалози и значими срещи е най-добре да отложите за следобяд. На сутринта намирането на общ език с другите ще бъде доста по-трудно от нормално. Ще се обиждате от дреболии, ще реагирате остро на почтени забележки и това ще изостри ситуацията.

РИБИ

Началото на деня няма да е уместно за решение на значими въпроси. Склонни сте да се тревожите за дребни неща и това несъмнено няма да ви оказва помощ да вземете верните решения и да разберете в двусмислени обстановки. Но ще съумеете бързо да се справите с страстите. Вечерта ще ви зарадва с положителни вести.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР