Овен Като цяло хубава неделя, вдъхновяваща, окриляваща, даваща нови идеи. Добро

...
Овен
Като цяло хубава неделя, вдъхновяваща, окриляваща, даваща нови идеи. Добро
Коментари Харесай

Най-точният хороскоп за неделя, 4 юни

Овен
Като цяло хубава неделя, вдъхновяваща, окриляваща, даваща нови хрумвания. Добро време за обмисляне, изключително на пътешествия, въпреки всичко лятото занапред следва.
  Телец
Темата на днешния ден е обвързвана с това да отчетете кое какъв брой коства в живота Ви и то не толкоз в веществен проект, колкото в прочувствен и нравствен. Обърнете внимание и до каква степен позволявате на другите да Ви въздействат.
  Близнаци
Намерете метод и се постарайте през днешния ден да се пречистите, да почистите дома си и да освободите тялото и съзнанието си от всеки вероятен негатив. Пълнолуние е, време за освобождение.
  Рак
Важното в този ден е да не се захващате с краткосрочни планове - ще има много несъответстваща ответна реакция. Днес бъдете подготвени за забавни и необикновени оферти, реагирайте бързо и започнете да действате, въпреки да е неделя.
  Лъв
Сутринта ви подсигурява неприятни изненади, с които ще се справите за нула време. Не забравяйте, че пътят на взаимноизгодно съдействие ще даде по-бързи резултати.
  Дева
Попадайки в центъра на вниманието, рискувате да останете без сили, въпреки това внимание да Ви ласкае. Опитайте се да оценявате качествата си. Слушайте вътрешния си глас и се пробвайте да го интерпретирате вярно. Ако вследствие на днешните си дейности тръгнете в неверна посока, отговорността е напълно Ваша.
  Везни
Опитвате се с все сили да променяте нещата, а просто би трябвало да отпуснете нещата и да ги оставите да заемат полагащите има се места. Миналото няма по какъв начин да върнете, само че пък можете да си изградите ново бъдеще.
  Скорпион
В двусмислени обстановки не бързайте да се пробвате да окажете напън върху другите. Днес е значимо да отделите повече от времето си в спорт. Това ще ви накара да се почувствате по-уверени. Всичко във вашите ръце.
  Стрелец
Отношенията с някой от родителите Ви няма да са тъкмо както очаквате. Но пък е добре да им покажете уважението си. Дишайте надълбоко и взимайте верните решения.
  Козирог
Сутринта ще сте като костенурка, освен това сънлива. Не, че е неприятно в неделя, само че въпреки всичко е по-добре да сте малко по-мобилни. Срещи с близки родственици или остарели другари ще ви донесат доста нови прекарвания и хрумвания. Опитайте се да се помирите с хора, с които не сте съгласни.
  Водолей
Опитайте да разрешите значимите въпроси още сутринта. Опитайте се да игнорирате клюките, оставете дребните душици, не падайте до равнището на злобни критици. Днешните срещи с близки родственици или остарели познати ще ви заредят с оптимизъм за доста дни напред. Посветете този ден на възобновяване на мира с всички, с които сте в спор.
  Риби
Денят е извънредно подобаващ за обмисляне. Все отново проектите ви би трябвало да са гъвкави, тъй като надали ще съумеете да предвидите всички промени на събитията. Направете нещо особено за хората, които обичате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР