ОвенИмате нужда да разкриете повече черти от себе си. Чувствате

...
ОвенИмате нужда да разкриете повече черти от себе си. Чувствате
Коментари Харесай

Любовен уикенд хороскоп за 27-28 ноември

Овен

Имате потребност да разкриете повече черти от себе си. Чувствате се изтощени все да криете нещо. Това може да ви помогне в любовния живот.
Телец

Спокойствието във връзката е застрашено, само че би могло бързо да се възвърне. Твърде изнервени сте от протичащото се към вас и разпоредбите, които се пробвате да наложите във връзката, ще ви изгираят неприятна смешка.

Близнаци

Не е изключено да се почувствате разочаровани от половинката ви по някакъв въпрос. Замислете се дали той в действителност е създали нещо неприятно, или вие сте имали прекомерно огромни упования.
Рак

Ще бъдете по-разумни и крепко стъпили на земята във връзка с отговорностите към половинката и любовта. Бързо ще осъзнаете, че сътрудникът ви си заслужава всички жертви, които желае да извършите във връзката.
Лъв

Едно от най-хубавите неща в една връзка е, когато осъзнаеш, че можеш да разчиташ на обичания човек за всичко. Ще откриете доста нови позитивни черти в колегата, а доверието ви ще се ускори.
Дева

Бъдете почтени пред себе си за възприятията, които изпитвате. Ако към момента сте прекомерно внимателни в новата си любовна връзка, време е или да отговорите с страсти на отсрещната страна, или да прекратите взаимоотношенията.


Везни

Ако се чувствате несигурни по отношение на финансите, сътрудникът ви ще ви помогне със съвет, а може би ще ви накара и да се чувствате по-значими. Не забравяйте да се дистанцирате от проблемите и да се отдадете на повече фамилиарност.
Скорпион

Настроението ви като че ли е виждало и по-добри дни, само че най-малко е в унисон с мрачното време. През този уикенд задачата ви е да се фокусирате на първо място върху себе си, само че това няма да е за сметка на любовта, по-скоро ще ги комбинирате сполучливо.
Стрелец

В любовен проект почивните дни дават обещание да ви напомнят страстите от началото на връзката. Опитайте се да потърсите някое безшумно и умерено местенце за малко бягство от действителността.
Козирог

Това ще се окажат ползотворни и положителни дни за вас и обичания човек, в които ще обсъдите значими финансови въпроси. Може да се наложи да вземете решение по отношение на взаимна инвестиция.
Водолей

През тези два дни хармонията и домашният комфорт ще бъдат възобновени, което е извънредно значимо за вас. Не забравяйте да благодарите на колегата си, който ще бъде миротворецът във връзката ви.
Риби

Отдайте се на занимания или занимания, които ще ви стимулират и ще върнат вашата вътрешна мощ, тъй като очевидно изпитвате подозрения, свързани с външния тип. Затова е значимо през тези два дни да разгърнете духовното във връзката ви.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР