ОВЕНДобрите идеи не винаги идват първи, затова не се впускайте

...
ОВЕНДобрите идеи не винаги идват първи, затова не се впускайте
Коментари Харесай

Хороскоп: Рибите поправят грешки, стрелецът е пълен с емоции

ОВЕН

Добрите хрумвания не постоянно идват първи, по тази причина не се впускайте да ги осъществявате незабавно. Дайте си малко време да обмислите и проучите нещата. Денят ще е удобен за другарство с близки, срещи с другари или родственици. Възможни са сантиментални изненади и прояви на внимание, които ще помните дълго.
-->
ТЕЛЕЦ

Околните през днешния ден ще се вслушват деликатно във вашето мнение. Хора, които са били скептични към вашите хрумвания, ще ги погледнат по нов метод и ще желаят да ги поддържат. Добре е да обсъдите въпросите, които преди са провокирали различия. Ще намерите решение, което удовлетворява всички.

БЛИЗНАЦИ

Динамичен ден, през който обстановките ще се сменят бързо. Много от вас ще се възползват от предложение за пътешестване. Дори за малко време, промяна на ситуацията може да ви ободри, въодушеви и да ви даде нови хрумвания, които ще желаете незабавно да обсъдите с обичаните си хора.

РАК

Хора с които не сте контактували доста, през днешния ден ще се радват да приказват и разискват проблеми с вас. Недоразуменията, недоволствата и взаимните искания ще останат в предишното. Добри вести ще ви зарадват. Вероятни са необикновени запознанства или начало на нова сантиментална връзка.

ЛЪВ

Днес ще срещнете хора, чиито възгледи много се разграничават от вашите, само че имате общи цели. Денят е добър за другарство с тези, на които бихте желали да се харесате. Не е нужно да работите прекалено много, с цел да покажете най-хубавата си страна. Не споделяйте информация с хора, които към момента не познавате добре.

ДЕВА

Вероятни са промени към по-добро в връзките с хора, които са ви скъпи. Днес ще имате опция умерено да обсъдите значими въпроси, без боязън от различия и разгорещени диспути. Особено прелестен ден ще бъде за фамилните от вас. Времето, прекарано с обичаните хора, ще се помни дълго време.

ВЕЗНИ

Чудесен ден за обсъждане на проекти. Интуицията ви ще бъде изключително остра, ще може да предвидите по какъв начин ще се развият събитията и какво ще създадат другите. Хората към вас ще бъдат изумени от вашата прозорливост. Очаквайте положителни финансови вести, само че помислете добре, преди да извършите огромни покупки.

СКОРПИОН

Днес звездите ще бъдат на ваша страна. Но въпреки всичко е по-добре да не разчитате на лесни и бързи триумфи, изключително в случай че предприемате нещо ново. Ще се справите добре, само че въпреки всичко би трябвало да положите известни старания. По-добре е да действате сами, без да чакате помощ. Така ще постигнете стремежи резултат доста по-бързо.

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви забавен и кондензиран с страсти ден. Въпреки това може да бъде много досадно. Опитайте се да намерите време за отмора. Ще бъде задоволително да се откъснете за малко от ежедневните каузи, с цел да възстановите силите си. Вечерта е подобаваща за другарство с близки другари. Те сигурно ще ви създадат щастливи.

КОЗИРОГ

Щастлив ден от позиция на финансите. Възможни са парични приходи или сполучливи покупко-продажби. Някои от вас ще си купят тъкмо това, за което от дълго време мечтаят. Денят е превъзходен за избор на дарове за обичаните хора. Тук няма да сгрешите с избора и безпогрешно ще изберете неща, които ще ги зарадват.

ВОДОЛЕЙ

Ако имате потребност от помощ през днешния ден, няма да се постанова да я търсите дълго време. Това не значи, че всички са толкоз решителни и уверени в себе си колкото вас. Проявете състрадание към слабостите на тези, които са ви скъпи - сигурно ще е от изгода за връзката ви.

РИБИ

Днес ще намерите метод да поправите някои неточности, както и да решите остарели проблеми. Доверете се на интуицията си – тя ще ви подскаже с кои хора може да имате триумфи и от кои би трябвало да стоите надалеч. Ако се появят нови проекти, би трябвало неотложно да започнете да ги изпълнявате. Бързо ще научавате всичко належащо за триумф.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР