ОВЕНДобър ден за важни неща. Можете да разрешите някои сериозни

...
ОВЕНДобър ден за важни неща. Можете да разрешите някои сериозни
Коментари Харесай

Звездите са с Телеца, късметът - със Стрелеца

ОВЕН

Добър ден за значими неща. Можете да разрешите някои съществени проблеми, да подкрепите хората в сложни обстановки или да възстановите развалени връзки. Благодарение на вашите старания, нещата ще се трансформират към по-добро. Запознанствата ще са лесни. Внимавайте с парите.
-->
ТЕЛЕЦ

Звездите ще ви поддържат, с цел да се справите с нещо мъчно и значимо без доста съмнение. Първите триумфи в ново начинание ще постигнете бързо. Ще бъде елементарно да намерите помощници, в случай че са ви нужни. Много хора харесват концепциите ви. Денят е добър за приемане на посетители.

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден, съвършен за правене на потребни неща. Трябва да решавате освен свои, само че и непознати проблеми, само че няма да се оплаквате. Ще се опитате да не отказвате на никого помощ и поддръжка. Стари познати ще припомнят за себе си. Вероятни са необикновени познанства, които могат да преминат в сантиментална връзка.

РАК

Не бързайте. Денят е задоволително удобен, само че вашите прибързани решения и недомислени дейности могат да основат компликации за вас и хората към вас. Струва си да се вслушате в препоръките на тези, които ви познават добре. Ще имате повече терзания, в сравнение с сте очаквали.

ЛЪВ

Добър ден за започване на нов бизнес. Креативността ще ви помогне за положителните хрумвания. Ще измисляте способи по какъв начин да се справите по-бързо и елементарно. Днес сте по-емоционални от нормално. Приемате дребните произшествия драговолно и реагирате остро даже на почтени забележки.

ДЕВА

Благоприятен ден за другарство. Някои от вас ще получат оферти, които ще им оказват помощ да реализират от дълго време сложени цели. Бързо ще се справяте със отговорностите си и елементарно ще решавате ежедневните проблеми. Денят е подобаващ за извършване на покупки на по-големи неща.  

ВЕЗНИ

Денят няма е неприятен, въпреки и под напрежение. Опитайте се да не се тревожите за дребни неща и да не приемате дребните недоразумения драговолно. Сутринта не всичко ще върви по проект, само че като цяло обстановката ще се развива към по-добро. Приятели ще ви дават препоръки, в които си коства да се вслушате.

СКОРПИОН

Слушайте интуицията си през днешния ден. Следвайки я, може да разрешите някои дългогодишни проблеми или да измененията към по-добри връзките си с хора, които са ви скъпи. Денят е подобаващ за другарство, както и разискване на значими въпроси. Разбирате близките и постоянно дейностите им няма да ви изненадват.

СТРЕЛЕЦ

Имате шанс в доста връзки. Интуицията ще ви подскаже с какво да се заемете в този момент и какво е по-добре да отложите за по-късно. Ще съумеете да свършите отлична работа и това ще ви донесе огромно задоволство. Вероятни са парични приходи, в това число от непредвидени източници.

КОЗИРОГ

Вдъхновяващ ден. Той носи положителни вести, забавни хрумвания и примамливи оферти. Много от вас ще имат късмет да вършат тъкмо това, от което се интересуват. Наблизо ще има хора, които са подготвени да отговорят на всичките ви въпроси и да ви оказват помощ да извършите първите стъпки.

ВОДОЛЕЙ

Добър ден за обсъждане на някои значими въпроси, изключително в дълготраен проект. Не са изключени непредвидени събития, от които ще извлечете огромна изгода. Денят е подобаващ за пътешестване. Смяната на ситуацията е вдъхновяваща, а новите места ще ви дадат доста позитивни страсти.

РИБИ

Денят несъмнено не е подобаващ да вършиме опити бързо да разрешаване всички съществени проблеми едновременно. Ако не можете да си позволите даже къса пауза, помислете за някой, който би могъл да ви помогне, като поемете част от дилемите ви. Парични приходи, несъмнено, ще подобрят настроението ви.

" Марица "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР