ОВЕНДобър ден за обмисляне на варианти и за търсене на

...
ОВЕНДобър ден за обмисляне на варианти и за търсене на
Коментари Харесай

3 зодии да не изпускат нервите си, една да внимава с парите

ОВЕН

Добър ден за обсъждане на разновидности и за търсене на нови способи за решение на остарели проблеми. Вие сте изобретателни във всички въпроси, тъй че бързо ще постигнете триумф, без значение от събитията. Съставените през днешния ден дълготрайни проекти ще бъдат сполучливо осъществени в близко бъдеще.

ТЕЛЕЦ

Сутринта е добра за започване на нещо ново. Струва си да побързате, тъй като по-късно ще зародят нови задължения и ще ви бъде по-трудно да се концентрирате. Малко евентуално е денят да мине без различия и несъгласия. Ако не загубите самообладание ще съумеете да туширате напрежението.

БЛИЗНАЦИ

Вие сте енергични, упорити и способни да постигнете това, което преди е изглеждало съвсем невероятно. Важно е да не губите време на вятъра и да избягвате безсмислени разногласия. Способността за бързо взимане на решения и намиране на отговори на сложни въпроси ще ви бъде потребна повече от един път през днешния ден. 

РАК

Сериозно се отнасяте към всичко, което поемате като ангажимент и не хвърляте думите си напразно. Вие сте положителни в решаването на сложни проблеми и хората харесват вашето отговорно отношение. Мнозина схващат, че можете да бъдете както благонадежден съдружник, по този начин и добър другар. 

ЛЪВ

Денят не е най-лесният, само че въпреки всичко ще е много удобен. В бизнеса от време на време ще срещате компликации, само че не би трябвало да им отстъпвате. Само по този начин ще постигнете задачите си. Приятели също ще ви оказват помощ. Финансови въпроси ще бъдат сполучливо позволени. Сделките, които сключите ще са печеливши.

ДЕВА

Този ден може да бъде предизвикателство за вас. Възможно е да се наложи да вършиме неща, които не ви харесват доста. Въпреки че не всичко ще върви безпрепятствено, вие ще се справите. Това, което сте научили преди време, през днешния ден ще ви е потребно. Не забравяйте да се похвалите за положителната си памет! 

ВЕЗНИ

Не се ядосвайте. Това е един от тези редки дни, когато може да ви е мъчно да запазите успокоение. Нещо няма да върви по проект и ще би трябвало да отложите неща, които сте очаквали да извършите. Освен това настроението ви ще се трансформира постоянно и това може да докара до спор.

СКОРПИОН

Днес ще извършите доста потребни неща освен за себе си. Няма да сте безразлични към проблемите на другите хора, ще подкрепяте тези, които са срещнали компликации и постоянно ще давате положителни препоръки. Тези, на които сте помогнали през днешния ден ще станат ваши съдружници или близки другари. 

СТРЕЛЕЦ

Добър ден да завършите нещата, които сте почнали и да разрешите проблеми, които са ви тормозили през последните дни. Наясно сте какво би трябвало извършите и какво може да отложите. Това е превъзходен ден да видите остарели другари и да объдите бъдещи планове с тях.

КОЗИРОГ

Трябва да внимавате във всичко, което се отнася до пари. Това не е най-хубавият ден за спонтанни покупки или покупко-продажби, които не са били планувани авансово. Усещайки поддръжката на звездите, вие с възторг ще се захващате с сложни задания и ще ги вършите добре. Много недоразумения са изчистени.  

ВОДОЛЕЙ

Ден на страхотни хрумвания и непредвидени прозрения. Най-вероятно ще получите информация, която ще ви помогне да вземете верните решения. Бъдете деликатни към дребните неща и не подценявайте нищо. Понякога ще ви лишава повече време, с цел да се справите с нещата.

РИБИ

Не бързайте. Денят изисква уравновесени решения и премислени дейности. Не постоянно си коства да казвате първото нещо, което ви хрумне. Отговорите на доста въпроси се оказват по-трудни, в сравнение с може да си помислите. Интуицията ще ви помогне да разберете всичко. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР