ОВЕНДнес сте емоционални, променливи и разсеяни, но няма как да

...
ОВЕНДнес сте емоционални, променливи и разсеяни, но няма как да
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Пълен дневен хороскоп на топ астроложката Алена - Телците се радват на успехи, грешки вбесяват Девите

ОВЕН

Днес сте прочувствени, променливи и разсеяни, само че няма по какъв начин да си вземете почивен ден, даже и в случай че говорите с вашите началници. Рискувате да допуснете някоя неточност, в случай че решите да работите интензивно и да спорите с сътрудниците си, а наказването на ретроградния Меркурий ще е за вас. Не пътувайте, с цел да избегнете проблеми поради вашата свадливост.

ТЕЛЕЦ

Успехът и през днешния ден е с тези от вас, които се занимават с преподавателска активност и пишат лекциите си в този ден. Имате опция да поддържате връзка с деловите си сътрудници на обяд, да разрешите проблеми свързани с работата ви, в случай че се преценявате с ретроградния Меркурий. Денят е добър за вечеря и раздумка със фамилията или другари.
свързани новини35824на 06.10.202112963на 05.10.2021
БЛИЗНАЦИ

Въпреки че връзките ви с вашите сътрудници са нестабилни, сте уверени във всичко, което планирате и вършиме и се справяте без проблем с компликациите. Имате опция да се справите с всичките си отговорности на работното място. Намерете бързо и отговорно компромисното делово решение, с цел да ви поддържат, само че не всяка цена тъй като Меркурий е ратрограден.

РАК

Деловите ви диалози са несполучливи, в случай че говорите повече от разрешеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си през днешния ден, с цел да не изпуснете приходи, които не са ви непотребни. Не мислете, че в случай че имате неотложни служебни отговорности някой ще се заеме с тях вместо вас, а и при ретроградното придвижване на Меркурий най-вече да ви навредят.

ЛЪВ

Не се тормозете от нечии подмолни и видимо нездравословни дейности, тъй като, макар че не го осъзнавате, са във ваша изгода. Благоприятни са начинанията, общуването с сътрудниците ви, разрешаване на професионални проблеми, макар натоварения ден. При намиране на ново решение проявете фикция и досетливост, само че в границите на разрешеното поради ретроградния Меркурий.

ДЕВА

Имате да осъществяване досадни диалози, само че не трябва да се притеснявате от тях. Справяте се чудесно с работата си, а в случай че уговорите срещи с ваши сътрудници, с които имате общи настоятелен проекти по бъдещи планове, ще си оправите настроението. Подгответе се за значимите настоятелен срещи, които отложихте предходния ден, само че бъдете деликатни, тъй като Меркурий е назадничав.

ВЕЗНИ

Днес сте изкушени от нови запознанства, без причина, само че по този начин сте си наумили с цел да докажете на обкръжението си, че имате още благоприятни условия. Обвързването с настоятелен сътрудници, които не познавате, само че сте ги харесали при първа среща, не е във ваша изгода, тъй като ще претърпите загуби изключително при ретроградния Меркурий. Следобед неприятна вест може да ви скапе краткотрайно настроението.

СКОРПИОН

В този ден несъгласията са подбудени от компликации, само че от странични хора, които даже не са ваши сътрудници или познати. Ако имате натовареност, избягвайте разправиите и безпричинните разногласия, с цел да не си заслужите санкции поради ретроградния Меркурий. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на нечестни хора, които допускате безогледно до себе си.

СТРЕЛЕЦ

Ако сте се прибрали в точния момент и сте си вкъщи се отдайте на отмора и забавление. На работното място сте се справили чудесно в този ден ден. Деловите срещи са сполучливи, в случай че не спорите и не налагате мнението си заядливо при ретроградното придвижване на Меркурий. Обмисляйте добре направените ви оферти.

КОЗИРОГ

Ако съумеете да си осигурите поддръжката на близките ще постигнете прогрес в начинанията и ще се успокоите от създалото се напрежение в последните дни, което ловко прикривахте, само че се чувствате изморени. Ще получите и морална и практическа помощ от вашите сътрудници, с благословията на ретроградния Меркурий.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте проблеми в деловите връзки, макар че сте настроени борбено и сте подготвени да побеждавате, само че не трябва да сте в несъгласие с условията на ретроградния Меркурий. При опция отложете плануваните срещи и диалози, в случай че не съумеете да убедите вашите сътрудници да кажат мнението си. Анализирайте грешките си, с цел да избегнете неуспех и закъснение на начинанията ви.

РИБИ

Най-добре е да обогатите познанията си в нова професионална сфера, само че с разсъдък и без импулсивни дейности поради ретроградното придвижване на Меркурий. Претворете проектите си в действителност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са сполучливи. Не проявявайте прибързаност, бъдете търпеливи и съсредоточени и ще се радвате освен на триумф, а и на самопризнание.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР