ОвенДнес ще си дадете сметка, че не можете да кажете

...
ОвенДнес ще си дадете сметка, че не можете да кажете
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 5 май 2024 г.

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.
Телец
Личните Ви проблеми ще правят отстъпка на назад във времето, а това доста ще зарадва хората, които са се безпокоели за Вас. Дайте им опция да знаят, по какъв начин стоят нещата при Вас. Сега е доста значимо да поддържате връзка със фамилията, и по тази причина се старайте да поддържате връзка с колкото се може повече на брой родственици. Ще дадете доста значим принос за живота им, а Вашето обаяние, разум и възприятие за комизъм, доста ще издигнат тяхното въодушевление.

Близнаци
През целия ден Вашият обичан човек ще се майтапи с Вас, и то по много афектиран метод. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки дори и наслаждение, или почтено да му признаете, че подобен тип другарство не Ви е по усета. Най добре е, да не довеждате обстановката до краен лимит.

Рак
Днес ще бъдете непостижим експерт за реализиране на невъзможното.Само не се претоварвайте с поръчки. При това на Вашия обичан човек ще бъде мъчно да беседва с Вас за усеща, защото ще бъдете прекомерно заети.За задачата той ще направи всевъзможни опити и в случай че имате някаква опция, помогнете му с цел да решите тази не лека задача...

Лъв
Днес на Вашия обичан човек няма да желае да Ви припомня за някои моменти от Вашия взаимен живот, въпреки че това би било доста потребно за по-нататъшните връзки. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните предишното дружно. Трябва да помогне.

Дева
Имате късмет да се възползвате от поддръжката на авторитетни хора за реализацията на някакъв доста значим план. Денят е подобаващ за демонстрация на самодейност в деловата сфера. Може да оферирате за разглеждане свои хрумвания - ще бъдат посрещнати благосклонно. Денят е удобен за нововъведения в работата и основаване на нови обичаи в фамилията. Ще укрепнат връзките Ви с роднините, а връзките с обичания човек ще са на основата на повече доверие. Лесно ще вършиме отстъпки за дребни неща, а когато става дума за кардинално значими въпроси, ще отстоявате своята позиция, само че без непотребна неотстъпчивост.

Везни
Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия обичан човек, защото преди всичко за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте задоволени, само че къде ще бъде тогава Вашата половинка?...Май това не е известно никому...

Скорпион
Още един финален напор, даващ Ви късмет да постигнете задачата, ще можете да постигнете през първата половина на деня. При това колкото по-близо е рождената Ви дата до 20 ноември, толкоз по-голямо ще бъде изпитаното от Вас напрежение - физическо, интелектуално или прочувствено. Не е изключено с цел да могат Вашите старания да се увенчаят с цялостна победа. Да се наложи да много да се постараете. Вечерта е допустимо да се терзаете от сънбебия за правилността на определения път. За благополучие, по един или няколко дребни признака ще разберете, че като цяло ситуацията Ви не е напълно неприятно.

Стрелец
За Вас денят ще бъде относително добър. Макар че връзките с околните Ви да не са безоблачни, ще съумеете да се настроите на градивна вълна и умерено да се справите с всички различия. Вероятността от кавги е минимална и такива могат да зародят, единствено в случай че Вие поискате това. Ако сте влюбени, не си правете проекти, тъй като,за страдание, няма да им е съдено да бъдат осъществени. Но пък и не си заслужава да се разочаровате, тъй като звездите ще Ви поднесат и много сърпрайзи и то такива, които ще надминат Вашите упования. Бъдете по-внимателни, когато работите с пари и документи, тъй като са вероятни досадни загуби.

Козирог
Колкото по-нерешителни ще са през днешния ден Вашите дейности, толкоз ще са по-малки възможностите Ви за триумф и отзивчивост от Вашия обичан човек. Изглежда, че това е явно и май ще се наложи много да поработите върху себе си. Позанимайте се и със своите комплекси

Водолей
Как се обръщате към Вашия обичан човек? Няколко нежни думи, и вероятно това е всичко?... А в действителност от името на Вашия обичан човек може да измислите толкоз доста ласкави призводни! За Вас е най-подходящия ден за опити от сходен жанр. Опитайте!

Риби
Днес ще Ви бъде ярко и топло на душата единствено от това, че на света има един човек, който обичате. Не е толкоз значимо, дали Ви се дава отговор с реципрочност - просто ще изживеете един ден, изпълнен с усеща. А повече не е нужно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР