ОвенДнес ще работите по-добре, ако сте в група. Каквито и

...
ОвенДнес ще работите по-добре, ако сте в група. Каквито и
Коментари Харесай

Хороскоп за четвъртък

Овен

Днес ще работите по-добре, в случай че сте в група. Каквито и подкрепи да имате, каквито и настойници да се надвесят над вас, ще ви виждат единствено в случай че има с кого да ви съпоставят. Необходим ви е декор - и на работното място, и в персоналната ви фамилна или интимна среда, и се постарайте да си го осигурите. Успеете ли, рекламата сама ще пристигна при вас. Дори да е на друга персона, индиректно ще ви изтласква напред и ще поучавате каквото желаете. В кариерата ви се дава късмет. Направете първата крачка и изкачването ви ще стартира несъмнено и устойчиво. Не създавайте интимни връзки на работното си място.

Телец

Днес до края на деня би трябвало да сте изпълнили всички обещания, дадени на родственици и другари, с цел да можете да продължите напред. Ако го извършите, ще можете да разчитате в околните дни на заеми, помощи и дарове. Вярно е, че мотивите за подаръците ще бъдат доста непредвидени, само че ще са изцяло заслужени. Уредете си срещите за идващите дни, не разчитайте на импровизации и се постарайте и в днешния ден да не организирате спонтанни, непредвидени срещи и диалози. Любовният ви шанс работи добре, намирате топлите и нужни думи за половинката си.

Близнаци

До обед не планирайте и не подписвайте нищо съществено. Тези часове няма да са печеливши за вас и няма да ви поднесат нищо елементарно. Ако въпреки всичко с нещо съумеете, то ще има краткотраен темперамент. По-добре отложете сериозните и виновни задания за следобеда. През късния следобяд и вечерта ще почувствате, че нещата за вас се обръщат. Късметът идва и до късна вечер ще се радвате на мощни настоятелен визити, за които не сте имали даже кураж да мислите. Ще се наложи да поработите изключително, само че споразуменията, които ще подготвяте, ще завършат в околните дни с подписи и облаги.

Рак

Ще ви тормози здравословен проблем на непосредствен човек. Ще се разконцентрирате и ще работите мъчно и неенергично. Не бива да се притеснявате, нещата не са толкоз страшни, колкото наподобяват на пръв взор. Деловата ви активност ще бъде сполучлива. Ще ви зарадва постъпление от наскоро подписано съдружничество и парите няма да са малко. По-смело ще се насочите към проектите си за разширение на бизнеса. Тези от Раците, които работят за други, ще получат доста солидно подучване за работата си. Това ще ги въодушеви. Не допускайте насъбраните огорчения и страхове да въздействат на връзките ви с близките.

Лъв

Това се споделя триумф. Мнозина от вас през днешния ден ще научат, че са прескочили висока летва и са получили мечтано самопризнание. Хвалят ви от чужбина, даже получавате специфични поздравления. Едно предложение ще ви извърши с радостно напрежение. Мнозина са обзети от приятното предусещане за пътешестване, а при множеството поканата е реалност и към този момент са почнали мерки. Проучете всичко, което ви се предлага и което ви следва в близко бъдеще. Не се оставяйте еуфорията да ви завърти главата. Много ви се желае да споделите с някого радостните си вести и интуиции. Излейте душата си пред обичания човек.

Дева

Каквото вършиме през днешния ден, дано е с добра мисъл и в вероятност. Нещата ще се устроят по най-хубавия метод и по този начин ще вървят както ги предвидите през днешния ден. Затова бъдете доста деликатни. Нещо ще ви се даде на доверие, ще получите пари без рента или като влагане и вложеното ще се удвои след време. Ако пътувате, ще получите наслаждение или удовлетворение; в случай че стартирате нова работа, ще ви спори; в случай че се втурвате в ново начинание, нека е премислено добре, тъй като ще ви върви леко и сякаш ще ви води то, а не вие него. Ще имате приятни посетители, които ще ви окажат огромно внимание.

Везни

Търсите спонсори и настойници. Днес евентуално ще привлечете почтен човек към вашата идея и даже ще съумеете да му прехвърлите повече от половината работа. Не прекалявайте, новият ви съучастник е почтен и в случай че усети, че го употребявате, ще ви избяга. Не отлагайте срещи и диалози, в случай че не желаете да ви изпреварят. Обвързаните да не изневеряват, ще ги открият и тогава ще съжаляват за мимолетната си любовна авантюрка. Не обещавайте нищо. Ако през днешния ден си нахлузите обязаност " като на игра ", ще плащате дълго, ще ви тежи и няма да се освободите с години.

Скорпион

Всичко е по този начин квалифицирано, че се чака единствено да събирате плодовете. Чувате доста похвали за себе си и активността си. На събиране сте център на внимание, което малко ви плаши и ви кара да сте изключително деликатни и с изострени сетива. Това е вярно, не всички мислят това, което споделят на глас. Но сега може да ви " събори " единствено в случай че вие самите извършите неточност. Връщат ви пари, дадени на заем, самите вие се издължавате и задължения повече няма да ви тежат. Много от Скорпионите ще получат предложения за публични изяви и в случай че най-малко една се реализира през днешния ден, успеха ви ще бъде цялостна.

Стрелец

Денят ще бъде доста сполучлив, само че вие би трябвало да се активизирате. Ще имате доста благоприятни условия. Чакат ви значими, само че и печеливши покупко-продажби. Всяка среща ще ви донесе нещо ново и предстоящо. Ще ви предложат по-добре платена работа или спомагателен ангажимент. Днешният ден е необикновен за вас - с каквото и да се захванете, ще ви донесе триумф, пари и обич. Внимавайте с последното, тъй като в случай че сте обвързани, това ще е първата крачка към нескончаеми проблеми, които могат да завършат с тежка разлъка. Ако имате връзка, внезапно ще се изправите пред потребността от избор. Ситуацията няма да е приятна.

Козирог

Много от вас, изключително тези, които не са съществено обвързани, ще имат доста неочаквана съдбоносна среща и ще се влюбят както в приказките - " от пръв взор ". За обвързаните това ще е начало на любовни грижи и неприятности, които ще се разпрострат по всички фронтове. Има заплаха любовната ви случка да се отрази зле на деловата ви активност, разправиите в дома ви да се пренесат в офиса и в случай че ръководите личен бизнес, това ще е извънредно неприятно. Може да ви коства последните огромни завоевания. По-добре е да се оглеждате добре и да се покриете за известно време.

Водолей

Родените през февруари ще се зарадват на нещо ново в деловата си активност. Ще се усещат опиянени от огромна персонална победа. Тези от вас, които са в персонална година 6, ще получат значимо уведомление. Януарските Водолеи ще получат удостоверение, че финансовото им положение е положително и устойчиво. Това им развързва ръцете. Някои от вас ненадейно ще пътуват в страната и ще преживеят някакво отчаяние. Започва споразумяване на пътешестване в чужбина и среща със остарели другари. Деца ще ви зарадват с приятни събития. Радвате се на триумфа им и търсите способи да им го покажете.

Риби

Поради недовиждане на нещата може да се наложи да отложите някои от деловите си задължения, а това не е за положително. Постарайте се да не го допускате. Още в предобедните часове падат преградите по пътя ви. Без доста старания печелите съдружници, намирате съидейници измежду приятелите си и измежду сътрудниците си, набавяте си нужните средства за започването на новото, което ви следва. То е значимо за бъдещите ви действия и професионалното ви развиване. На доста от мартенските Риби ще се наложи в съкратени периоди да усвояват нова специалност или ново работно място.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР