ОВЕНДнес ще имате възможност да говорите за своите идеи и

...
ОВЕНДнес ще имате възможност да говорите за своите идеи и
Коментари Харесай

Хороскоп: Водолеят чака гости, романтиката отива при везните

ОВЕН

Днес ще имате опция да говорите за своите хрумвания и проекти пред хора, от които зависи реализацията им. Важно е да не разчитате единствено на личния си сексапил и умеене да импровизирате. Подгответе се добре за тази среща, съберете мощни причини и бъдете безапелационни при отбраната им.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде доста удобен за съществени каузи. Бързо ще съумеете с осъществяването им. Познати ще ви дадат отлични препоръки, ще ви оказват помощ да се ориентирате в двусмислени обстановки и да извършите верния избор. Със сигурност, днешните покупки ще бъдат сполучливи. Не прекалявайте с разноските.

БЛИЗНАЦИ

Не бързайте. Началото на деня може да бъде много с напрежение, изключително за тези, които са възнамерявали съществени срещи за това време. Обсъждането на работните въпроси ще бъде доста по-интензивно, в сравнение с сте очаквали. Дългогодишни разлики може да ескалират и да лишават известно време, преди да се подредят нещата.

РАК

Денят ще бъде богат и въодушевяващ. Ще има доста нови проблеми и задания, с решаването на които ще се заемете на драго сърце. Радвате се, че може да подкрепите другите и да се грижите за хора, които са ви скъпи. Благодарение на вашите старания, проблемите, свързани с околните ви, ще останат в предишното.

ЛЪВ

Значителна част от този ден ще бъде отдадена на фамилни въпроси и решение на някои домашни проблеми. Това може да попречи на работата ви. Възможно е да се наложи да отложите нещо или да пренасрочите срещи. Все отново ще се справите с най-важните задания и като цяло ще останете удовлетворени от свършеното денем.

ДЕВА

Денят ще мине добре. Слушайте интуицията си и няма да сбъркате. Ще съумеете да систематизирате дълготрайните си цели и в това време да научите неща, които ще ви бъдат потребни. Има късмет да срещнете човек, който ще ви помогне и ще ви откие нови професионални вероятности.

ВЕЗНИ

Добър ден за търсене на съдружници, само че въпреки всичко внимавайте. Хората, на които разказвате за вашите хрумвания и проекти, сигурно ще желаят да оказват помощ в тяхното осъществяване. Възможно е съдействието да сложи началото на дълго другарство или красива сантиментална история.

СКОРПИОН

Опитайте се да не се претоварвате. Този ден несъмнено ще е по-подходящ за релакс, в сравнение с за упорита работа. Ще вземете доста дребни неща драговолно и ще се тревожите за дреболии. Добре е, в случай че наоколо има хора, които ще ви оказват помощ да се настроите по-положително и да гледате на нещата оптимистично.

СТРЕЛЕЦ

Денят ще донесе положителни вести във връзка с работата и промени към по-добро в областта на бизнеса. Доходите ви може да се усилят доста, а кариерният напредък не е изключен. Нови вероятности ще се отворят пред тези от вас, които в последно време се замислят дали не е време да сменят сферата на активност.

КОЗИРОГ

Денят ще бъде удобен, както за работа, по този начин и за бизнес другарство. Ще има опция да се срещнете с хора, от които ще научите потребни неща. Ще получите приход, с помощта на който ще можете да разрешите финансови проблеми, които в последно време са ви донесли доста паники.

ВОДОЛЕЙ

Пътуванията ще вървят добре, а диалозите с хора, които идват отдалеко, ще бъдат сполучливи. Някои от вас ще имат опция да се занимават с активност, от която от дълго време се интересуват. Приятели могат ненадейно да ви дойдат на посетители и това ще направи денят още по-вълнуващ.

РИБИ

Днес ще имате опция да покажете най-хубавата си страна. Не е изключено началото на бизнес връзки, с помощта на които кариерата ви ще се развива бързо. Денят ще бъде сполучлив и във финансово отношение. Бизнес интуицията ви ще бъде изключително остра и покупко-продажбите, които подписа ще бъдат доста сполучливи.

Източник: marica.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР