ОВЕНДнес се съсредоточете се върху това, което е важно. Звездите

...
ОВЕНДнес се съсредоточете се върху това, което е важно. Звездите
Коментари Харесай

3 зодии гасят пожари, друга да не вярва на изкусителни предложения

ОВЕН

Днес се концентрирайте се върху това, което е значимо. Звездите са на ваша страна и би трябвало да се възползвате от тяхната поддръжка, с цел да реализирате проектите си. Единствената област, в която се изисква нерешителност, са финансите. Не рискувайте със покупко-продажби, а покупките оставете за по-добри времена.

ТЕЛЕЦ

Не бързайте да се захващате със сериозна работа през днешния ден. По-добре е да завършите това, което сте почнали. Едва ли ще изпитвате компликации. Със сигурност ще намерите отговори на въпроси, по които сте размишлявали дълго време. Ако се върнете към остаряло занимание, то още веднъж ще ви донесе позитивни страсти.

БЛИЗНАЦИ

Струва си през днешния ден да се поразбързате. Ще се справите с значими задания, в случай че не губите време. Интуицията безпогрешно ще ви подсказва по какъв начин да действате. Възможни са необикновени запознанства. Вечерта е идеална за сантиментална среща или среща с някой, на който бихте желали да се харесате.  

РАК

Не се обезкуражавайте, в случай че нещо не върви по проект. Денят надали ще се развие по този начин, както сте очаквали - евентуални са изненади, събития и съвпадения, които не са могли да бъдат планувани. Но съществени проблеми няма да пораждат и вие ще свършите отлична работа. Приятели и познати ще оказват помощ доста. 

ЛЪВ

Не отлагайте бизнес срещи и разискване на съществени въпроси през днешния ден. Началото на деня е идеално за нещо значимо. Ще убеждавате, че сте прави, даже и най-големите скептици. И смисълът тук е освен в вярно подбраните причини, само че и във вашия сексапил, на който е мъчно да се устои. 

ДЕВА

Бъдете директни. Днес няма потребност да бъдете толерантни, да се ограничавате до подмятания или да мълчите за нещо. Дори и от време на време да сте груби, на всички ще е ясно, че сте прави. Много решения, взети през този ден, ще бележат началото на огромни промени към по-добро във вашия живот.

ВЕЗНИ

Днес е по-добре да избягвате разгорещени диспути, да се опитате да изгладите напрегнатите връзки и да търсите взаимни отстъпки. Можете сполучливо да завършите комплицирани каузи, в случай че не бързате и обръщате внимание на дребните елементи. Така можете да избегнете досадни неточности, които ще ви донесат много главоболия.  

СКОРПИОН

Вие сте страхотни в решаването на комплицирани проблеми. Връзките, които стартират през днешния ден като бизнес връзки, по-късно могат да станат другарски или сантиментални. По-късно могат да зародят дребни битови проблеми. Тяхното решение ще изисква н дребни разноски, само че няма да имате усложнение с това.

СТРЕЛЕЦ

Днес имате късмет да спечелите на своя страна хора, от които зависи доста. Предстоят ви тежки дни и е по-добре да се обкръжите със мощни съдружници. Денят е подобаващ за извършване на покупки – безпогрешно ще избирате неща, които ще зарадват околните ви. Не са изключени и дарове.

КОЗИРОГ

Днес звездите ви поддържат, тъй че си коства да се възползвате оптимално от деня си. Можете да започнете с най-трудните случаи. Дори и да не съумеете да се справите с тях незабавно, ще можете да постигнете забележителен прогрес и ще разберете по какъв начин да действате, с цел да получите стремежи резултат. 

ВОДОЛЕЙ

Днес се доверете на интуицията си. Тя ще ви помогне да намерите отговори на някои сложни въпроси или да разрешите проблеми, които ви затрудняват. Креативността и находчивостта ще ви помогне да успете там, където други са се провалили. Неочаквана среща ще направи вечерта ви страхотна. 

РИБИ

Малко здравословен песимизъм несъмнено няма да ви навреди през днешния ден. Бъдете подозрителни към изкусителните оферти, които ви се оферират, изключително в случай че става въпрос за пари. Денят не е подобаващ за вдишване на риск, само че за сметка на това ви чака сантиментална вечер.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР