ОВЕНДнес се опитайте да си починете от цялата суета, която

...
ОВЕНДнес се опитайте да си починете от цялата суета, която
Коментари Харесай

Прекрасен ден за 3 зодии, 2 живеят на max

ОВЕН

Днес се пробвайте да си починете от цялата суетност, която ви заобикаляше през седмицата. Не планирайте даже срещи с другари.

Телец

Днес ще може да болестите близките с положителното си въодушевление. Постарайте се да оставите приятни моменти и на вас самите. 

Близнаци

Днес настоявайте за това, което ви се поставя, даже в случай че сте скромни и притеснителни. Точно в този момент нямате право да сте такива.

Рак

Днес ви чака един парещ ден, без значение от температурата на открито. Ще ви е мъчно да си поемете мирис от събитията, които ще се трансформират със скоростта на светлината.

Лъв

Този ден може да бъде сериозен за вас, по тази причина бъдете деликатни. Не предприемайте никакви опасности. Пазете се от измами, свързани с пари.

Дева

Събитията от този ден няма да се преценяват с вашето движение и стремежи. Всъщност в живота постоянно се случва по този начин. Вие нямате виновност за това.

Везни

Днес е добре да си дадете сметка какво тъкмо желаете. Преди да ви стане ясно, не предявявайте искания към който и да било.

Скорпион

Днес може да обърнете повече внимание на външната си хубост. Това ще повдигне самочувствието ви и ще ви даде кураж.

Стрелец

Очаква ви един  прекрасен ден. Обстоятелствата ще се подредят по този начин, че ще забравите всички грижи. Отпуснете се оптимално!

Козирог

Днес ще имате голямо предпочитание да виждате хубостта във всичко, което ви заобикаля. Това предпочитание е ужасно и не го възпирайте по никакъв метод.

Водолей

Днес не разчитайте на другарски препоръки. Възможно е да се опитат да ви заблудят с погрешна информация и да ви привлекат за нечиста идея.

Риби

Колкото и да сте чаровни, през днешния ден това няма да ви помогне по никакъв метод. Възможно е през целия ден да попадате в неприятни обстановки.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР