ОвенДнес няма да имате желание за работа - била тя

...
ОвенДнес няма да имате желание за работа - била тя
Коментари Харесай

Хороскоп за днес, 15 февруари

Овен

Днес няма да имате предпочитание за работа - била тя физическа или психическа. Затова прекарайте деня в тишина и успокоение.

Телец

Днес денят ви ще е изпълнен с трудности. С придвижване на времето компликациите ще понижават. Пазете се от непознати - те могат да ви въвлекат в неприятности.



Близнаци

Този вторник ще имате извънреден усет за пари. Все отново не рискувайте прекомерно доста и не сключвайте покупко-продажби с хора, които не познавате добре.

Рак

Денят не е подобаващ за дейности, само че за сметка на това ще е удобен за размисъл. Вечерта очаквайте изненади от страна на хора, от които минимум сте го очаквали.

Лъв

Днес ще ви се желае да бъдете уединено със себе си, със своите усеща и проблеми. Така обаче рискувате да нараните някой от околните си. Разпределете времето поравно.

Дева

Този вторник не подценявайте колегата си и по-точно неговите усеща. Щом сте дружно, би трябвало да се чува гласът на другия.

Везни

Днес ще усложните живота си без основателна причина. Постоянният дискомфорт ще ви изтощи. Опитайте се да сте по-позитивни.



Скорпион

Днес мислите ви ще витаят на всички места, единствено не и тук. Всичко най-интересно ще се случва и ще идва отдалече.

Стрелец

Денят ще ви даде опция да решите множеството финансови въпроси. Опитайте се да имате ясни планове към половинката си.

Козирог

През този ден ви следва да играете нови функции и да действате по-смело от нормално. Възможно е от вас да не се изисква нищо повече от заявление или самопризнание.

Водолей

Този вторник ви чакат изненади вкъщи и вести в живота на близки хора. Може да ви срещнат с някого, а това да е обвързвано с прекарвания, които ще оставят смесени усеща у вас.

Риби

Днес проявете благосклонност и простете грешките на другите. Но не забравяйте за какво сте ги позволили и също по този начин си припомнете своите.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР