ОВЕНДенят ще е доста натоварен. Ще имате повече работа, отколкото

...
ОВЕНДенят ще е доста натоварен. Ще имате повече работа, отколкото
Коментари Харесай

Хороскоп: Овенът има натоварен ден, девите с делови успехи

ОВЕН

Денят ще е много претрупан. Ще имате повече работа, в сравнение с сте очаквали и надали ще може да се придържате към авансово начертаните проекти. Не са изключени дребни недоразумения или разногласия с сътрудници или управление. Всички различия скоро ще бъдат преодолени и това ще бъде основно ваша заслуга.
-->
ТЕЛЕЦ

Този ден ще бъде изключително удобен за другарство. Вероятни са приятни запознанства. Възможно е да намерите нови другари или да срещнете хора, чиято поддръжка ще ви бъде потребна. Професионалните разлики ще останат в предишното. Разбирането с сътрудниците и управлението ще бъде доста по-лесно.

БЛИЗНАЦИ

Денят е съвършен за решение на всевъзможни комплицирани проблеми. Ще може да извършите доста и ще съумеете там, където никой не го е очаквал. Ще се разбирате с разнообразни хора и това ще докара до тяхната поддръжка в сложни обстановки. Важно е да запазите успокоение и рационален оптимизъм, даже в случай че нещо се обърка.

РАК

Началото на деня не е уместно за комплицирани каузи или за виновни договаряния. По-добре е да се концентрирайте върху решаването на добре познати задания. Няма да имате компликации. Добри препоръки ще ви дадат и хора, с които имате общи ползи. Някои от вас ще намерят автентичен метод да усилят приходите си.

ЛЪВ

В началото на деня ще ви е мъчно да се концентрирайте върху работата. По това време ще има прекалено много прекарвания и паники, за които няма да има сериозна причина. Хубаво е, че до вас ще има хора, които знаят по какъв начин да ви поддържат и въодушевяват. Споделете им какво ви тормози и ще се почувствате по-добре.

ДЕВА

Денят ще бъде сполучлив от делова позиция. Подходящ е за срещи с евентуални сътрудници и съдружници и разискване на общи проекти. Много хора ще харесат вашите хрумвания, а от тези, от които не сте очаквали, ще желаят да вземат участие в тяхното осъществяване. Вероятни са приятни запознанства.

ВЕЗНИ

Днес не всичко ще се получава по този начин, както бихме желали. Бъдете търпеливи и несъмнено ще постигнете задачата си. Възможни са забавяния в работата, както и някои недоразумения и злополучни стечения на събитията. Всичко това няма да попречи да реализирате проектите си.

СКОРПИОН

Началото на деня надали ще мине без компликации и недоразумения. Въпреки това, не е нужно да се притеснявате. Това време няма да донесе съществени проблеми, а с дребните ще се справите бързо. Може да се обърнете за помощ към доверени съдружници, в случай че ви е нужна.

СТРЕЛЕЦ

В началото на деня ще имате късмет да постигнете триумфи в работата. Опитът, насъбран преди доста време, ще помогне в това. Благодарение на него ще надделеете над противниците си, ще обезоръжите недоброжелателите и ще може да се споразумеете за взаимни дейности с нови съдружници.

КОЗИРОГ

В началото на деня ще ви бъде мъчно да се концентрирайте върху съществени неща. Разговори, разногласия, както и някои дребни задания, които би трябвало да бъдат решени, ще ви разсейват. Но с времето въздействието на позитивните трендове ще нараства и ще почувствате, че става все по-лесно да постигате задачите си.

ВОДОЛЕЙ

Опитайте се да не се притеснявате от забележките, с които ще ви засипят при започване на деня. По това време ще сте изключително чувствителни и може да реагирате остро даже на напълно почтени изявления. По-добре е да се концентрирайте върху независима работа. Ще се справите съвършено с нея и настроението ви доста ще се усъвършенства.

РИБИ

Началото на деня ще ви зарадва с нови благоприятни условия. Опитайте се да не пропуснете нито едно от тях. Поемете сложни задания без съмнение. Бързо ще разберете по какъв начин най-добре да действате, с цел да постигнете триумф. Няма да е мъчно да намерите и помощници, в случай че са нужни.

Източник: Марица
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР