ОВЕНДенят изисква обмислени действия и точни решения. Днес е по-добре

...
ОВЕНДенят изисква обмислени действия и точни решения. Днес е по-добре
Коментари Харесай

Чичко Паричко идва за две зодии, друга да чака пълен безпорядък

ОВЕН

Денят изисква премислени дейности и точни решения. Днес е по-добре да се доверите на личния си опит, а не препоръките от близките. Очаквайте пари. Ръководете се от здравия си разсъдък и се постарайте да похарчите толкоз, колкото е належащо. Вечерта е време за фамилни мероприятия. 
-->
ТЕЛЕЦ

Избягвайте различия и разногласия сутринта. Не си коства да губите време за празни диалози. Ако се появят нови хрумвания, обмислете ги деликатно, преди да ги споделите с някого. По-добре е да се концентрирайте върху нормалните каузи. С тях ще се справяте без проблеми. 

БЛИЗНАЦИ

Днес може да говорите всичко, което мислите - близките ще харесат това. Вашата откровеност ще направи положително усещане на новите познати. Вероятни са триумфи в работата, дори и в случай че на тип елементарни неща ви лишават повече време, в сравнение с сте очаквали. Очаквайте преференциални покупко-продажби и парични доходи.

РАК

Денят дава обещание промени към по-добро във всички сфери. Хубаво е да деянията самодейност. Мнозина са подготвени да ви поддържат. Не са изключени и оферти за съдействие. Успешни ще са срещите с вероятни работодатели или евентуални настоятелен сътрудници. Отделете внимание и на фамилните каузи.

ЛЪВ

Отнасяйте се съществено към всичко, с което се захванете през днешния ден. Всяко безгрижно деяние може да докара до проблеми. Помнете обещанията, които сте дали по-рано. Не е най-хубавия ден да променяте своите проекти и да взимате решения в ход. Може да се доверите на околните си – те ще ви оказват помощ.

ДЕВА

Не бъдете доверчиви през днешния ден. Някой може да се опита да ви вкара съзнателно в подвеждане. Струва си да проверявате всяка информация. Хората, които ви я дават, може да бъркат или да са жертва на машинация. Отлично ще намирате решения на доста от работните въпроси, като не губите времето си на вятъра.

ВЕЗНИ

Настройте се миролюбиво, не се горещете и не се поддавайте на провокации. Възможни са неприятни моменти, както и проблеми в общуването. Ако се концентрирайте върху настоящите си задания, може да ги приключите в точния момент. Често ще намирате необикновени, само че ефикасни подходи за деяние.

СКОРПИОН

Днес сигурно нищо няма да върви по проект. Ще би трябвало да изоставите настоящите си задания и да се заемете със напълно нови каузи, като се учите в придвижване. Може да зародят битови проблеми, които ще изискват неотложно решение. Те може да са свързани със обилни разноски. 

СТРЕЛЕЦ

От сутринта ще сте затрупани с диалози за работа и разискване на бизнес проекти. Често ще заинтригувате близките с концепциите си, а това ще докара до тяхната поддръжка. На ваша страна ще застанат хора, от които зависи доста. Личните ви връзки също ще се развиват хармонично.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден за разискване на значими въпроси. Ще съумеете да намерите решение, което устройва всички, само че ще би трябвало да положите  немалко старания и самообладание. Бъдете сдържани в контактите си с непознати. Помислете добре, преди да споделяте своите мисли и проекти. 

ВОДОЛЕЙ

Гледайте да запазите хладнокръвие. Днес това ще е доста значимо. Под въздействие на страстите си може да вземете неверни решения, да кажете или извършите нещо, за което след това ще съжалявате. Опитът ви и поддръжката на околните ще ви оказват помощ да намерите верния път и да подредите целите си.

РИБИ

Не отлагайте нищо. Сутринта ще е удобна и за значими каузи, и за настоятелен срещи. Използвайте този миг, с цел да завършите сполучливо работата над по-отговорните планове. Надвечер е време за приятни страсти в компанията на остарели другари. Нови запознанства ще ви впечатлят.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР