ОВЕНДенят е идеален за обсъждане на нови идеи и наскоро

...
ОВЕНДенят е идеален за обсъждане на нови идеи и наскоро
Коментари Харесай

Ето с коя зодия са здвездите днес. Интуицията спасява друга

ОВЕН

Денят е съвършен за разискване на нови хрумвания и неотдавна появили се проекти. Хората, които ви познават добре, ще ви посъветват по какъв начин е най-добре да продължите. Ако се вслушате в препоръките, ще избегнете досадни неточности. Командировките се отразяват добре, изключително в случай че тръгнете по обяд. 

ТЕЛЕЦ

Не се тормозете, в случай че нещата не вървят по проект. Това не е най-лекият ден, само че ще съумеете в доста неща. Важно е да запазите успокоение и да не се обърквате в нова обстановка. Със сигурност опитът, насъбран в предишното, ще бъде потребен. Благодарение на него няма да допуснете неприятни неточности. 

БЛИЗНАЦИ

Първата половина на този ден няма бъде изключително ползотворна. Вероятни са забавяния в работата и някои незначителни компликации, заради което няма да е допустимо да завършите започнатото в точния момент. Не е изключено нарушение на остарели сделки, а вкъщи може да има повече грижи от нормално.

РАК

Началото на деня ще е наситено със събития и доста прочувствено. Действайте уверено и ще постигнете доста. Струва си да поемете самодейността. Хората към вас сигурно ще харесат вашите хрумвания, тъй че в случай че имате потребност от помощници, няма да е мъчно да ги намерите. Втората половина на деня ще е много по-спокойна, само че и удобна по своему. 

ЛЪВ

Този ден няма да е от най-леките, само че въпреки всичко ще е много сполучлив. Той е подобаващ за вдишване на изцяло нови задания. Бързо ще разберете по какъв начин да действате, с цел да съумеете. Вероятни са потребни запознанства. Възможно е началото на съдействие, което ще отвори пред вас привлекателни професионални вероятности. 

ДЕВА

Ще имате забавни диалози, както и необикновени срещи, които ще помните дълго. Ще получите значима информация преди другите и бързо ще разберете по какъв начин да се възползвате от нея. Денят е съвършен за диалози със остарели другари. 

ВЕЗНИ

Заемете се с сложна задача. Днес звездите ще са на ваша страна и ще съумеете в доста връзки. Ще ви бъде от изгода както насъбраният по-рано опит, по този начин и интуицията, с помощта на която бързо ще се ориентирате в нова обстановка. 

СКОРПИОН

Денят ще е много под напрежение, само че ще ви хареса. Ще би трябвало да се занимавате с няколко неща по едно и също време, да решавате проблеми, зародили заради неточности на други хора. Но няма да има непреодолими компликации. За предпочитане е да действате по собствен метод, в сравнение с да последвате непознат образец. 

СТРЕЛЕЦ

Ден на великите хрумвания. Те могат да се появят напълно ненадейно и незабавно ще стане ясно, че е належащо неотложно да започнете да изпълнявате проекта. Мнозина ще желаят да ви оказват помощ, а интуицията несъмнено ще ви подскаже на кого можете да разчитате. Ще ви бъде елементарно да намерите общ език с разнообразни хора. 

КОЗИРОГ

Днес ще би трябвало да работите интензивно, с цел да съумеете да постигнете задачите си. В бизнеса би трябвало да разчитате на личните си сили, а не да очаквате някой да ви се притече на помощ. По-добре е да не отлагате решаването на съществени проблеми. 

ВОДОЛЕЙ

Вслушайте се в интуицията си. Днес тя ще ви насочва тъкмо и в точния момент. Благодарение на това ще се справите с всички зараждащи компликации и ще постигнете триумф в бизнес, който изглеждаше съвсем неосъществим. Вероятни са парични приходи, сполучливи покупко-продажби и покупки. 

РИБИ

Началото на деня няма да е леко и безоблачно. По това време може да зародят някои компликации. Ако запазите хладнокръвие и  помислите малко, скоро ще разберете по какъв начин да действате. Стари познати ще ви дадат отлични препоръки. Денят е подобаващ за нормални неща и решение на настоящи проблеми.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР