ОВЕНБързо ще намерите решенията на най-различни въпроси, дори и на

...
ОВЕНБързо ще намерите решенията на най-различни въпроси, дори и на
Коментари Харесай

Валят пари за 3 зодии, неочаквано предложение за една

ОВЕН

Бързо ще намерите решенията на най-различни въпроси, даже и на най-сложните. Познати и тествани съдружници ще ви оказват помощ. Не са изключени парични доходи. Очаквайте оферти, които дават обещание неотдавнашен и забележителен растеж на приходите ви. Бъдете деликатни – прегледайте всичко, преди да се съгласите.

ТЕЛЕЦ

Сутринта ще е спокойна. Без напрежение ще съумеете да завършите остарели планове и да се убедите, че всичко е направено по този начин, както би трябвало. Ще ви остане и свободно време, през което е добре да прегледате финансите си. Приятни изненади, дарове или знаци на внимание, ще ви зарадват.

БЛИЗНАЦИ

Хубаво време да започнете нови настоятелен връзки, както и да възстановите някои остарели връзки. Добре разбирате какво желаят от вас. Не са изключени оферти за съдействие. Постарайте се да съберете колкото се може повече информация, преди да дадете избран отговор.

РАК

Не отлагайте настоящата работа. Сутринта ще е удобна и ще имате късмет да се справите със задания, които до момента са ви затруднявали. Важно е, че не допускате огромни неточности и пропуски. По-късно денем бъдете по-предпазливи, изключително в деловите връзки. Не разкривайте тайните си.

ЛЪВ

Подходящ ден за търсене на съидейници и съдружници. Лесно ще заинтригувате близките със своите дейности и ще получите тяхната поддръжка. Не е изключено да получите поддръжка от авторитетни хора. Възможно е и начало на настоятелен връзки, които ще открият пред вас нови вероятности.

ДЕВА

Денят няма да е толкоз под напрежение, както ще ви се коства от сутринта. Много неща няма да вървят по проект, ще се постанова да поправяте непознати неточности и да отлагате личните си каузи, с цел да помогнете на други. Въпреки динамичността, всичко ще става елементарно и ще имате триумфи.

ВЕЗНИ

Днес не постъпвайте рисковано, в случай че не се постанова. Внимателните и добре премислени дейности ще ви дадат късмет да постигнете от дълго време сложени цели. На мнозина от вас ще помогне опитът. Ще получите непредвидени оферти, които е добре да приемете без дълги размишления. Няма да съжалявате за това. 

СКОРПИОН

Днес имате късмет да постигнете огромна част от поставените си задачите. Енергични сте, а интуицията ще ви подсказва по кое време да деянията самодейност и по кое време да изчакате. Ще се радвате на приятни срещи, на които ще имате опция да обсъдите значими въпроси и да намерите правилни решения.

СТРЕЛЕЦ

Благоприятен и лек ден. Вие чудесно ще се справите и с рутинните задания, и с новите провокации. Мнозина от вас ще се учат в придвижване и ще запомнят всичко, което може да бъде потребно. Околните на драго сърце ще споделят своя опит с вас. Очаквайте парични приходи или оферти, обещаващи облага.

КОЗИРОГ

Днес е време да събирате информация, да съпоставяте и анализирате обстоятелствата, както и да си извършите правилните заключения. Внимателни сте и нищо не изпускате от взор. Грешките ви ще са сведени до най-малко и ще получавате отлични резултати. Възможни са непредвидени пътувания.

ВОДОЛЕЙ

Често сте в центъра на внимание. Околните се вслушват във вашето мнение, не рядко се обръщат за препоръки към вас. Не е изключено да ви предложат присъединяване в нов забавен план, където да разкриете знанията и опита си. Лесно завързвате запознанства и бързо ще се сприятелите с хора, значими за вас.

РИБИ

Много неща ще ви се получат, само че е значимо вярно да разпределите целите. Започнете деня с значимите каузи. Утрото е доста обещаващо. Приятни събития в фамилията и положителни вести ще създадат вечерта ви приятна. Възможни са не планувани разноски, само че ще получите и пари от нови места.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР