Овен В началото на новата седмица не е добре да

...
Овен В началото на новата седмица не е добре да
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за 9-15 март

Овен
В началото на новата седмица не е добре да бързате с нови планове. Поне доникъде на интервала се занимавайте със завършването на предходни каузи. Четвъртък е превъзходен ден за чертаене на проекти за близкото бъдеще. Колкото по-подробни са те, толкоз по-добре. През втората половина на седмицата се пробвайте да обърнете внимание на персоналния ви живот. Ще бъдете способни на блестящи импровизации и сантиментални завършения.
Телец
През тази седмица Съдбата ще ви се усмихне. Сега ще сте способни да очертавате нови граници, да разработвате дълготрайни проекти и да намерите нови надеждни сътрудници. В четвъртък най-добре не следвайте сляпо своите стремежи. Сега те могат да ви доведат до задънена улица. Ще би трябвало да устоявате на изкушенията, които ви чакат. Намирате се в интервал, в който мозъкът е по-голям от възприятията.
Близнаци
През тази седмица ще имате потребност от самообладание и религия в триумфа, макар вероятните краткотрайни усложнения. Ще бъде доста мъчно да се справите с тази задача, защото душата ви ще се втурне напред и ще сте лишени от самообладание. Можете обаче да сте спокойни, че ще съумеете! Очакват ви дни на великодушни благоприятни условия и вдъхновяващи вероятности. В персоналния живот се пригответе за примамливо предложение.
Рак
Това е седмица, в която да започнете професионалните си отговорности неотложно и с цялостна мощ. Нямате повече време за отлагате. Сега е подобаващ интервал за креативна или научна работа. Имате шанса да реализирате осъществяването на редица дългогодишни проекти. В края на седмицата не забравяйте за насъбраните домашен каузи. Все отново те са и ваше обвързване. 
Лъв
През тази седмица новите хрумвания би трябвало да бъдат деликатно оценени. Обърнете внимание на минусите и едвам тогава започнете да ги прилагате. Седмицата ще бъде наситена до прекаленост - евентуални са познанства, срещи, пътувания, приемане на информация, от време на време спорна. Не се опитвайте да участвате във всичко. Това ще отнеме доста от силите ви. Споделяйте повече с колегата ви. Това ще ви утеши.
Дева
През тази седмица не се претоварвайте с упования към себе си. Вършете работата си постепенно и поредно. Сега ще може да поправите някои неточности, които не сте забелязали по-рано. В сряда и четвъртък отделете нужното внимание на общуването. Помнете, че богатствата дума е най-силното оръжие. Все отново не давайте непотребни обещания. Каквото кажете - ще бъде запомнено. В петък ви чака триумф в персонален проект. Почивните дни намалете интензивността до най-малко. 
Везни
През тази седмица е значимо да сте по-конкретни в фантазиите и желанията си. Бъдете душевен готови за вероятни промени. Това се отнася освен до единствено за проектите ви. Важното е да не се подавате на възприятие за суматоха и да не се страхувате от компликации. В края на седмицата избягвайте несъгласията, изключително с близки хора. Правотата няма да ви донесе предстоящото удолоствие от успеха. Планирайте рационално почивните си дни. 
Скорпион
През тази седмица можете да се отпуснете и да се забавлявате. Това ще е изцяло справедливо. Сега всичко ще се случи тъкмо по метода, по който желаете. В сряда ви чака солидна облага. В края на седмицата ще настъпи миг, в който ще разберете, че е време да измененията отношението си към някои съществени житейски въпроси. Не се опасявайте да преживеете разлъка там, където от дълго време няма нищо. 
Стрелец
Това е седмица, в която ще трява да погледенете по-сериозно на бъдещето. Плановете ще изискват вашата цялостна готовност и демонстрация на желязна дисциплинираност. В персонален проект ви чакат някои разтърсвания. Сега е значимо да си дадете сметка какво тъкмо очаквате от връзките си с колегата. Какво ще се случи отсега нататък зависи единствено от вас и вашето решение ще е крайното. В здравословно отношение бъдете виновни и спазвайте всички правила за хигиена. 
Козирог
Това е седмица, в която ще имате непредвиден триумф в сключването на съглашения и контракти. Сега ще разберете, че всичките ви старания ще бъдат възнаградени. В сряда е значимо да внимавате - пазете се от измамници. Рискувате да бъдете въвлечени в нечестна история. През почивните дни измененията във външните условия ще ви разрешат да намерите вътрешен мир. Не отхвърляйте покана, която ваши другари ще ви насочат.
Водолей
Седмицата ще изисква от вас сдържаност и разумност във всяко едно отношение. С особена значимост това се отнася за храната и развлеченията. В сряда е моментът, в който да привлечете вниманието към уменията ви с интензивност и неприкритост. През цялата седмица ще би трябвало да работите интензивно. Възможно е в допълнение натоварване. В персоналния живот не забравяйте за силата на прошката - както съм другите, по този начин и към себе си.  
Риби
Тази седмица е подобаваща за разбор на обстановката и избор на способи за по-нататъшно развиване. Това се отнася, както за персоналния ви живот, по този начин и професионалния. В средата на седмицата е положително време, в което помислите за опция за спомагателен източник на приходи. В края на интервала е добре да обърнете внимание на въпроси, свързани със фамилията. Не отлагайте решаването на значими въпроси, свързани с персоналния ви живот. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР