ОвенВ любовната аритметика едно плюс едно е равно на две,

...
ОвенВ любовната аритметика едно плюс едно е равно на две,
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 3 декември според зодията

Овен

" В любовната аритметика едно плюс едно е равно на две, а две минус едно е равно на нула (нищо). "

Платон
Телец

" – На дамите, които обичах, подарявах залез…
– Защо не изгрев?! Символично е, начало… Начало на нов ден.
– Защото да подариш залез, е заричане. Обещанието, че ще бъдеш до нея в тъмното, което идва. Каквото и да крие в себе си. Обещанието, че няма да се разсъни сама. Повярвай ми, всяка жена чака този, който желае да й подари залез. Жените са изтощени от изгреви с мъже, с които не са залязвали. Прииска ли ти се да подариш залез на жена, не се питай повече дали я обичаш.”

" Живот в скалите ", Мария Лалева
Близнаци

" Любовта е като дърво: пониква от единствено себе си, пуска надълбоко корени в цялото ни създание и нерядко продължава да се листи и цъфти, даже върху руините на нашето сърце. "

Виктор Юго
Рак

" Твоят човек не е този, с който ти е добре - може да ти е добре със стотици хора. Твоят човек е този, без който ти е зле! "

Ерих Мария Ремарк

Лъв

" Спрете да чакате верния човек да влезе в живота ви. Бъдете точният човек, който идва в живота на някого. "

Лео Бабаута
Дева

" Няма по-голямо благополучие за мъжа от това да се приближиш до врата в края на деня, знаейки, че някой от другата страна на тази врата чака звука на стъпките му. "

Роналд Рейгън
Везни

" Най-добрата обич е онази, която разсънва душата и ни тласка да доближаваме повече. Онази, която разпалва огън в нашите сърца и носи мир в мозъците ни. "

Никълъс Спаркс
Скорпион

" Когато виждам лицето ти, когато мисля за шанса, който имам да го виждам, ме се коства, че каквото и да се случи, животът е подарък. "

" Mon homme "
Стрелец

" Не си съвършена, знам. Ти имаш куп проблеми, неточности, несъвършености. Но кой няма? Само аз одобрявам твоите проблеми. Влюбен съм в твоите несъвършености. Обожавам ги. "

" Руски кукли "
Козирог

" Всяка същинска обич и другарство са роман за ненадейно видоизменение. Ако преди да обикнем и откакто сме обичали, сме същите, значи не сме обичали задоволително. "

" Любов ", Елиф Шафак
Водолей

" Запомни по какъв начин ме обичаш – беше прошепнала тя. – Не желая от теб да ме обичаш постоянно по този начин, само че желая да си спомняш. Някъде в мен постоянно ще се крие дамата, която съм довечера. "

" Нежна е нощта ", Франсис Скот Фицджералд
Риби

" Няма смешна любов на тоя свят, има неверна любов, има нещастна любов, има същинска или мислена и всяка от тях е едно от дребните чудеса на живота. "

" Нощем с белите коне ", Павел Вежинов
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР