Овен Този вторник няма да ви натовари, независимо от факта,

...
Овен Този вторник няма да ви натовари, независимо от факта,
Коментари Харесай

Водолеи, Риби и Раци с успехи във вторник

Овен

Този вторник няма да ви натовари, без значение от обстоятелството, че е работен ден. Приготвили сте се за борба, само че никой няма желание да води война с вас. Отпуснете се. Очакват ви нови другарства.

Телец

Днес проверявайте подробно информацията, която получите, изключително в случай че касае работата ви. Подлагайте на подозрение всяко изложение на обстановка, на която не сте били очевидци. В противоположен случай може да предприемете неверен ход.

Близнаци

През този ден ще научите загадка информация. Освен това няма да е мъчно да отгатнете какво мисли конкуренцията. Доверете се на интуицията, с цел да имате цялостно преимущество.

Рак

Това е подобаващ ден, в който да започнете нов метод на живот, обвързван с възстановяване на здравето ви. Поставете си високи цели, с цел да може да извършите най-малко половината от тях.

Лъв

Вторник е ден, в който ще получите първите резултати от ваша скорошна активност. Дори да си мислите, че имате за наваксване в работата, в този момент не е моментът да се натоварвате.

Дева

Очаква ви доста деен ден. Ще би трябвало да се съобразите с темпото. Ако не го мислите толкоз, няма да ви е доста мъчно. Вечерта ви чака приятна изненада от страна на половинката ви.

Везни

Този вторник ще получите поддръжка от близките и най-много от страна на сътрудниците ви. Вашата задача ще бъде да не пропуснете никого, който заслужава признателност измежду сполучливия свършек на деня.

Скорпион

Очаква ви прелестен и даже нехаен ден, в който измежду отговорностите ви ще имате доста време за фантазии и проекти. Представяйте си самоуверено бъдещето, тъкмо такова, каквото го желаете.

Стрелец

През този ден може да се обогатите материално. Не бързайте да се възползвате, а помислете по какъв начин най-добре може да инвестирате полученото.

Козирог

През този ден ще ви е мъчно да научите истината и по какъв начин действително стоят нещата. Може би ще ви би трябвало повече откровеност към хората, от които я търсите. В подмяна от вас също ще се желае реципрочност. 

Водолей

Очаква ви сбъдване на предпочитание. Ще получите това, което желаете, само че е добре да имате добре преценени стремежи. Полученото няма да може да се върне.

Риби

Денят ще е кондензиран с доста обич, която сте заслужили, само че би трябвало да поддържате. Отношенията имат потребност от непрекъсната грижа.

Източник: аctualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР