Овен Този петък няма да сте от най-кротките и най-толерантните.

...
Овен Този петък няма да сте от най-кротките и най-толерантните.
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 10 януари

Овен
Този петък няма да сте от най-кротките и най-толерантните. Опитайте се да сес усмирите, с цел да не пострада някой.
Телец
Способността ви да решавате проблеми и да взимате решения днес ще е на равнище. Възползвайте се от това, с цел да се разделите с някои проблеми вечно.
Близнаци
Днес няма да получите утвърждението, което очаквате. Това не значи, че концепциите ви не костват. Опитайте още веднъж в различен ден.
Рак
Притесненията ви в по-голямата си част са неоснователни. Малко повече самочувствие ще накара проектите ви да се осъществят добре.
Лъв
Днес ще бъдете разкъсвани от голям брой стремежи. За осъществяването на някои няма да ви доближи кураж. Помислете дали няма да съжалявате за това. 
Дева
През този ден не се включвайте в интриги. Може и да блеснете, само че ще е за малко. А крайните последствия са непредвидими.
Везни
Днес не надценявате силите си. Еуфорията ви може да се дължи на друго и доста бързо да ви остави без сили в най-неподходящия миг. 
Скорпион
Днес може да осъзнаете сериозна загуба. Всъщност това, което се случва в този момент води началото си от дълго време, само че не сте си давали сметка за мащабите му. 
Стрелец
Това е ден, в който ще имате опция да си позволите повече. Добре е да се замислите обаче дали имате потребност. Най-добре проявете въздържаност. 
Козирог
Днес може да останете прелестно изненадат от ваш остарял прочут. Неговото държание ще ви покаже, че хората се трансформират, без значение от възрастта. 
Водолей
Този петък разчитайте единствено на личните ви сили. Трябва да докажете, че може да се справите и сами. Това е изцяло съгласно силите ви.
Риби
Днес не завиждайте на другите. Помислете дали няма да бъде по-добре да развиете някое от вашите качества. Помислете дали не се подценявате.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР