Овен През този ден най-добре заемете изчаквателна позиция. Времето ще

...
Овен През този ден най-добре заемете изчаквателна позиция. Времето ще
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 15 април

Овен
През този ден най-добре заемете изчаквателна позиция. Времето ще ви даде опция да прецените добре какво в действителност бихте могли да приемете и какво не, само че в този момент не е моментът за начинания.
Телец
Днес не се колебайте да изкажете мнението си. Ако се пандизите в себе си рискувате откровеността в едни, значими за вас връзки. Направете изпитание да бъдете себе си, без значение какви тъкмо сте сега.
Близнаци
Днес заложете на гъвкавостта. Преди да сте се сблъскали с последствията от всичките си дейности, може да сте спокойни, само че се пробвайте да си визиите всички вероятни сюжети.
Рак
През този ден е значимо да не се инатите като малко дете. Това е изцяло обикновено и колкото по-спокойно се отнесете към ограничаването, толкоз по-бързо и леко ще го преодолеете.
Лъв
Не бързайте да вършиме крайни заключения и прибързани изявления. Оставете нещата такива, каквито са. Пазете се от крайни страсти и не пришпорвайте събитията.
Дева
Неделя е за отмора. Включително и психическа. Опитайте се да се абстрахирате от всички паники и терзания. Медитацията може да ви помогне.
Везни
Днес ще получите мечтаното успокоение. Осъзнаването на полезността на специфичната ви връзка ще е най-големият подарък, който сте създали за себе си. Подарете си още реципрочност.
Скорпион
Денят може да предложи на съзнанието ви нова сфера за подчинение. Похвално е, че имате предпочитание да се захванете, само че първо помислете по какъв начин тъкмо ще го впишете във всекидневието си, което така и така е натоварено.
Стрелец
Бъдете себе си - по този начин сте най-красиви. Особено когато сте с другари. Те ви обичат такива, каквито сте, тъй че не се тормозете и бъдете себе си. Очаква ви страховит ден!
Козирог
Тази неделя не отлагайте среща с другар, единствено тъй като ви е боязън да видите какъв брой сте се трансформирали. Хубаво е да си „ сверите “ часовника и да приемете, че сте станали такива, каквито сте.
Водолей
Не се изкушавайте да имате всичко, което желаете. Така доста бързо ще ви стане скучно. Хубаво е да имате няколко неизпълнени цели.
Риби
Тази неделя няма да ви изненада с нищо изключително в случай че вие не решите да се изненадате себе си. Опитайте всичко, за което усещате, че имате опция да вършиме. За секунда не си помисляйте, че няма да съумеете.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР