ОвенПомолете ме да дефинирам любовта си към вас и ще

...
ОвенПомолете ме да дефинирам любовта си към вас и ще
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 15 февруари според зодията

Овен

" Помолете ме да определям любовта си към вас и ще кажа, че тя е уловена във всеки хубав спомен от нашето минало, в детайли разказана в ярки видения на нашите фантазии и бъдещи проекти, само че най-много е тъкмо в този момент, сега, в който всичко, което „ Винаги съм желал в живота си, стои тъкмо пред мен. "

Лео Кристофър
Телец

" Да бъдеш самоуверен значи да обичаш абсолютно, без да очакваш нещо в подмяна. "

Мадона
Близнаци

" Сърцето си желае своето. Няма логичност в тези неща. Срещаш някого, влюбвате се и това е. "

Уди Алън


Рак

" Да не те обичат е просто неуспех, да не обичаш е злощастие. "

Албер Камю
Лъв

" У всеки стихотворец има жена, която е основала половината от творбите му. "

Виктор Юго
Дева

" Търсенето на обич ни трансформира. Който е тръгнал да търси обич, съзрява по пътя. В мига, в който тръгнеш да търсиш любовта, започваш да се променяш от вътрешната страна и извън. "

Елиф Шафак
Везни

" Всеки мъж самичък си слага " оценка ", избирайки дамата до себе си. Някой избират шестицата, други се правят оценка за междинен. "

Камен Донев
Скорпион

" Обичай един човек, грижи се за него до момента в който умреш. Знаеш: отгледай деца. Имай добър живот. Бъди добър другар. И пробвай да бъдеш изцяло този, който си. Разбери какво тъкмо обичаш ти самият. И по-късно го преследвай с всичко, което имаш, без значение какво ще ти коства. "

Анджелина Джоли


Стрелец

Мъжете описват с ненаситност за дамите, минали през живота им, само че за онази, единствената и незаменимата мълчат. Жените, от своя страна, описват с горделивост за мъжа, спечелил сърцето им, само че за тези краткотрайните, краткотрайните и отминалите, не желаят даже да си спомнят.

" Поривите на плътта ", Силвия Кристъл
Козирог

" Любовта е силата на живота. "

Робърт Браунинг
Водолей

" Когато се спънеш в любовта, не е мъчно да се изправиш. Но когато се влюбиш същински, падаш в плен, от който няма избавление. "

Алберт Айнщайн
Риби

" Повярваш ли един път, че заслужаваш да си обичан, в никакъв случай повече няма да се задоволиш някой да те третира като второстепенен човек. "

Чарлз Орландо
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР