ОвенОбичам те? Боже мой, ако любовта ти беше пясък, моята

...
ОвенОбичам те? Боже мой, ако любовта ти беше пясък, моята
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 4 декември според зодията

Овен

" Обичам те? Боже мой, в случай че любовта ти беше пясък, моята би била галактика от плажове. "

" Принцесата на булката ", Уилям Голдман
Телец

" Невъзможно е да си влюбен и да бъдеш рационален. "

Франсис Бейкън
Близнаци

" Където и да се намираме, би трябвало да търсим любовта, даже това да значи часове, дни и седмици на отчаяние и тъга. Защото в мига, в който тръгнем да търсим любовта, тя също потегля към нас. И ни избавя. "

" Край река Пиедра седнах и заплаках ", Паулу Коелю
Рак

" С цялата си неустановеност, в едно съм сигурен: под горния слой на своята отстъпчивост хората желаят да бъдат положителни и да ги обичат. Повечето пороци на практика са опит да стигнат по най-късия път до обичта. Стигне ли човек до гибелта, нищо, че е бил може би кадърен, с въздействие, талантлив, умира ли необичан, животът му позитивно наподобява неуспех, а самата гибел – вцепеняващ смут. И ми се коства, че в случай че вие или аз би трябвало да избираме сред два пътя на мисълта и действието, длъжни сме да помним, че ще умрем, затова дано се опитаме да живеем по този начин, че нашата гибел да не носи облекчение на света. "

" На изток от Рая ", Джон Стайнбек

Лъв

" Любовта връхлита ненадейно и те превзема, преди да си съумял да я осъзнаеш, а след това към този момент не можеш да направиш нищо. Само да се влюбиш и към този момент си погубена, както и да се развият оттук насетне нещата. Поне по този начин написа в книгите. "

" Слепият палач ", Маргарет Атууд
Дева

" Ако ти е останала единствено една усмивка, подари я на тези, които обичаш. "

Мая Анджелоу
Везни

" Прегръдките са измислени, с цел да можеш да покажеш на хората, че ги обичаш, без да им казваш и дума. "

Бил Кийн
Скорпион

" Мисля за теб от самото начало. Мисля за теб заран, до момента в който вървя в студа. Нарочно ходя постепенно, с цел да мога да мисля за теб по-дълго време. Мисля за теб вечер, когато ми липсваш на събиранията, където се напивам, с цел да мога да мисля за друго, а не за теб, само че резултатът е противоположен. Мисля за теб, когато те виждам и когато не те виждам. Ще ми се да върша нещо друго, а не да мисля за теб, само че по този начин и не съумявам. Ако знаеш някой номер за забравяне, кажи ми го. "

" Любовта трае три години ", Фредерик Бегбеде
Стрелец

" Най-прекрасното благоухание на света е това на мъжа, който обичаш. "

Дженифър Анистън

Козирог

Добре е да обичаш рационално, без подозрение. Но да обичаш безразсъдно е по-добре, в сравнение с да не обичаш изобщо. "

Уилям Мейкпийс Такъри
Водолей

" Всички сме малко странни и животът е малко чудноват. И когато откри този, чиято чудноватост съответствува с нашата, съюзяваме се с него и назоваваме този съюз обич. "

Доктор Сюс
Риби

" Любовта е обещание; любовта е сувенир, един път даден в никакъв случай не се не помни, в никакъв случай не му позволявайте да изчезне. "

Джон Ленън
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР