ОвенНикога няма време или място за истинска любов. Случва се

...
ОвенНикога няма време или място за истинска любов. Случва се
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 25 януари според зодията

Овен

" Никога няма време или място за същинска обич. Случва се инцидентно, със сърцетуптене, в един мигащ, пулсиращ миг. "

" Истината вечно ", Сара Десен
Телец

" Щастливите любовни часове са безвъзмездни. "

Венцеслав Константинов
Близнаци

" Не обичаш някого, тъй като е съвършен, обичаш го макар обстоятелството, че не е. "

Джоди Пикулт
Рак

" Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намирате всички бариери в себе си, които сте построили против нея. "

Руми

Лъв

" … Някои настояват, че Любовта е единствено химически процеси. Разбира се, че е химически процеси – къде бихме били всички ние без химия? Но науката е единствено един от методите да се опише света. Другият метод да бъде разказан той е да се каже: къде бихме били всички ние без Любов? "

" Годината на потопа ", Маргарет Атууд

Дева

Няма да е елементарно. Всъщност ще е доста мъчно и ще би трябвало да се борим всеки ден. Но желая да го направя, тъй като желая теб. Искам те цялата. Завинаги. Аз и ти. Всеки ден. "

" Тетрадката "
Везни

" Ако скочиш ти, скачам и аз. Помниш ли? Не мога да продължа без да знам, че си добре... Това е всичко, което желая. "

" Титаник "
Скорпион

" В най-хубавия случай, това е хубава заблуда – двама души, които се обичат същински и нямат визия какъв брой нещастни ще се създадат един различен. Но когато тези двама души го осъзнават и решат да се оженят все пак, тогава това не е заблуда. Мисля, че това е коренно, самоуверено и доста сантиментално. "

Фрида
Стрелец

" Имаше милион дребни неща, които подсказваха, че ни е писано да сме дружно. И аз го знаех. Знаех го от момента, в който я допрях за първи път. Беше все едно да се прибереш у дома в единственото у дома, което имаш. Само протегнах ръка, с цел да й оказа помощ да слезе от колата. И към този момент го знаех. Беше като магия. "

" Безсъници в Сиатъл "
Козирог

" Има място, където можете да докоснете жена, което ще я побърка. Нейното сърце. "

Мелани Грифит
Водолей

" Истинската обич, сходно на всеки различен мощен и пристрастяващ опиат, е скучна – щом приказката за първата среща и откриването е разказана, целувките бързо се изтъркват и ласките стават досадни...освен, несъмнено, при тези, които споделят целувките, които дават и взимат ласките, до момента в който всеки тон и цвят на света става по-дълбок и по-ярък към тях. Както при всеки различен мощен опиат, същинската първа обич е забавна единствено на тези, които са станали нейни пленници. И, както е правилно за всеки различен мощен и пристрастяващ опиат, същинската първа обич е рискова. "

Стивън Кинг
Риби

" Любовта е безпределно помилван. Прошката значи, че аз отхвърлям да те нараня по тази причина, че си ме наранил. "

Бионсе
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР