Овен Най-смелият Овните правят нещата, които останалите зодии не смеят.

...
Овен Най-смелият Овните правят нещата, които останалите зодии не смеят.
Коментари Харесай

Какъв шпионин сте според зодията

Овен
Най-смелият

Овните вършат нещата, които останалите зодии не смеят. Те пълзят по въздухопровода, газят самоуверено в отходните води на канализацията, скачат от един покрив на различен, като прелитат невъзможни дистанции и остават живи. По същото време ви пишат къси известия, с цел да ви оповестяват къде са и по какъв начин се усещат, и в това време провеждат рожден ден на трети другар. И отново те са тези, които в последния и най-кризисен миг вадят револвера и убиват неприятния.

Телец
Айлякът

Телецът е идеалният разузнавач. Появява се в най-критичния миг и оправя бакиите. Но другояче по през целия ден седи по кафенетата, яде кроасани и пасти, разцъква си телефона и въобще го дава айляшката. Никой не би повярвал че, както си седи, но по същия напълно нехаен метод, ще се надигне, ще извади плътно автоматизирано оръжие с рязана цев и ще очисти всички врагове, които са разкрили огън по неговите хора току пред кафенето. Случаенос? Едва ли.

Близнаци
Сам у дома

Близнакът-шпионин е като детето от “Сам у дома ”. Той разполага с несъмнено количество даджи и безкрайно количество хрумвания по какъв начин да ги употребява. Всичко по тях – от часовника, до връзките на обувките и запалката, си има и бойна функционалност. Близнаците са от тези, които се промъкват, с цел да подслушат доста рисков за човечеството скрит план, само че телефонът им звънв и ги разкриват. Разкриват го и се отървава на косъм, с помощта на тайните си оръжия.

Рак
Джони Инглиш

Ракът е Джони Инглиш от МИ-7. Героят на Роуън Аткинсън стартира с най-хубави планове, само че дейностите му водят до низ от сакатлъци, гафове и простотии. И таман когато е компрометирал задачата си, неприятните тържествуват и всички са се предали, той прави един от неговите си номера: без да желае бута нещо, което събаря друго нещо и в последна сметка се оказва, че е унищожил адската болест, която злият е считал да пусне в градската канализация.

Лъв
Нинджата

Лъвът е нинджа. Върти нунджако, изскача като сянка от мрака, убива тихомълком врага като го натиска с пръст по врата. Хладнокръвен е. Знае 15 непознати езика. Той е изцяло наясно къде зимуват раците. Не могат да го излъжат подли хубавици и не се хваща във противников клопки. Незнайно по какъв начин обаче, при цялата си шпионска осведоменост, се озовава в такова състояние че се постанова да приложи груба мощ и да срита неприятния в… зарчетата.

Дева
Умникът

Девата е умният разузнавач. Забелязва улики, които никой различен не вижда. Анализира обстановката, разплита случая и уличава къртицата. Той е порядъчен и съблюдава разпоредбите. Обикновено не е полеви сътрудник, а координира дейностите на останалите шпиони, до момента в който те най-безотговорно правят нелепости, пробват се да си строшат главите и да провалят всичко. Благодарение на началника Дева всичко минава релативно обикновено и по проект.

Везни
Джеймс Бонд

Шпионин небрежняга, който елегантно се спуска по въже от хеликоптера, с цел да си купи кафе, че таман в този момент му се е припило. Намества слънчевите очила на носа си, вади пищов и избива всичките неприятни, като най-после театрално духва в дулото. Той е нещо като Бонд, Джеймс Бонд, само че обожава да се предрешава. Промъква се в гнездото на осите ту като дъртак, ту като дебела жена. Ще го видите като благородник или келнер, под всевъзможни перуки, шапки и грим.

Скорпион
Мата Хари

Говорим за Мата Хари или мъжкия й вид. Скорпионът е разузнавач съблазнител. До последно всички си мислят, че работи за неприятните и чак най-после излиза наяве че е бил двоен сътрудник. Има единствено едно нещо, което може да провали прикритието му. Става дума за един звук: “туп-туп-туп ”, който непроменяемо го съпровожда. Това са телата на припадащите дами, жертви на неустоимия му сексапил. Той поразява врага със жанр – уцелва го в сърцето с нож от най-малко 10 метра разстояние.

Стрелец
Остин Пауърс

Когато човек гледа Остин Пауърс, няма по какъв начин да не се сети за Стрелеца. Това е най-безотговорният и анормален разузнавач на света. Стрелецът е антишпионин. Той е от вида хора, които в случай че видят червен бутон, на който написа “Не пипай ”, безусловно ще го натиснат. Например, представете си че се промъква и животът му зависи от това да е спокоен. Той безусловно ще събори голяма купчина дрънчащи предмети. Ако бъдещето на човечеството зависи от него, горкото човечество!

Козирог
Биг необут

Толкова е грациозен и нехаен, че Джеймз Бонд позеленява от злоба всякога като го види. Козирогът е от тези шпиони, които скачат, претъркулват се през рамо, падат в шахта, изпълзяват и попадат на пожар. Когато излязат от огнените езици, са с изрядна прическа и съвършено изгладено облекло. Шпионите Козирози го раздават шефчета. Доста са строги, само че в последна сметка простят дребните нарушавания, защото под тяхно управление задачата е постоянно сполучлива.

Водолей
Хитър Петър

Водолеят е като Хитър Петър – има цяла торба с номера. Не са му нужни софтуерните джаджи на Близнака, с цел да измисли по какъв начин да се избави. Когато вражеските сътрудници злорадстват, а сътрудникът му се оглежда безпомощно, Водолеят скроява подобен проект за избавление от задънената улица, от който може да ви падне шапката. Той е този разузнавач, който, вързан с белезници за стол в пламенен празен склад, ще успее да се измъкне благодарение на кламер, телбод и парче тиксо.

Риби
Нестандартният

Ако в някой филм чуете, че паролата е: “Джендър джендъру око не вади ”, то тя 100 на 100 е измислена от разузнавач, роден под знака на Риби. Той е недооцененият разузнавач. Никой не би се сетил да му повери значима задача. Голяма неточност! Агент Риба е ексцентричен състезател и враговете са неподготвени за стихийните му дейности. С поредност от катурвания и потрошени стъкленици и чипове той съумява да възвърне правдата и да накаже виновниците без дори да се старае.

* Материалът е от списанието “Труд Фамилия”, което излиза всяка събота и се популяризира дружно със съботния брой на вестника
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР