Известният актьор и носител на Оскар Шон Пен говори за

...
Известният актьор и носител на Оскар Шон Пен говори за
Коментари Харесай

Шон Пен откровено за любовта и предишните си връзки

Известният артист и притежател на Оскар Шон Пен приказва за любовта и предходните си връзки. Той се радва " всеки ден ", че е свободен.

В изявление за " Ню Йорк Таймс ", Шон Пен изяснява за какво визията му за любовта се е трансформирало през годините. " Аз съм просто свободен. Ако ще имам връзка, би трябвало да остана свободен, другояче няма да имам връзка. В противоположен случай ще пострадвам. Не усещам, че сърцето ми в миналото още веднъж ще бъде разрушено от любовна спекулация ", изясни той.

Шон Пен беше женен за Мадона от 1985 до 1989 година През 1996 година се дами за Робин Райт , от която има две деца: Дилън Франсис (33 г.) и Хопър Джак (30 г.). Десет години след втория си бракоразвод Шон Пен се дами за австралийската актриса Лейла Джордж . През октомври 2021 година, една година след връзката им, Лейла Джордж подава молба за бракоразвод и процедурата е финализирана през април 2022 година Той е имал сантиментални връзки и с Чарлийз Терон, Скарлет Йохансон и Олга Коротяева.

" Оказва се, че е доста по-бързо да подновиш другарството си след бракоразвод, в случай че няма забъркани деца. Между мен и Робин това лиши доста време. Имаше доста драми. Много е значимо да се решат нещата, когато са забъркани деца, само че не е елементарно ", споделя още той.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР