Овен Началото на деня може да се ознаменува с прилив

...
Овен Началото на деня може да се ознаменува с прилив
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 5 август 2023 г.

Овен
Началото на деня може да се ознаменува с прилив на креативна сила, жадност за свободна активност и опити да се реализира фантазията Ви. Само че сходно въодушевление ще бъде не за дълго: към този момент след обед ентусиазмът Ви ще изстине и ще одобри по-умерен тип. Контактите с децата, обичаните хора или с сътрудниците по някаква креативна работа, или с сътрудниците по отдих, има смисъл да бъдат оставени за идващия ден. Вечерта не е зле да се заемете с оправянето на неточности в замислената от Вас работа. Заслужава си също да си спомните за здравето и методите да поддържате своя организъм в работна форма.
Телец
Понякога най-хубавото нещо, което може да извършите е, да не вършиме нищо, изключително когато се отнася за любовта. Ако сте зашеметени от вниманието, което някой Ви оказва, постарайте се, да не го показвате. Ако нещата върват нататък, дори си дайте тип, че нищо не Ви е направило усещане. Сега не е време да ускорявате събитията. Особено не би трябвало да форсирате развиването на нови връзки. Не правете неверния извод, че би трябвало да поощрите този човек или да го зарадвате с позитивен отклик. Позволете му известно време да се повари в личен сос.

Близнаци
През целия ден може да изпитвате някаква незадоволеност то това, което имате: от размера на жилищната повърхност, с която разполагате, от служебното си състояние или престижа, който имате в избрани среди. За страдание тъкмо в този момент не всичко, което имате, ще може да се извърши, та затова ще се наложи, да се успокоите. Някои Ваши очаквания може да се окажат безпредметни, или прекомерно истински. Освен това през днешния ден не е денят, когато Вашите очаквания ще се извършват сами по себе си. Ако в главата Ви се е появила хубава концепция, недейте да забравяте, че за реализацията и в живота, е нужна работа.

Рак
Денят е удобен и ще се характеризира с повишаване на виталния тонус и постоянен прочувствен декор. Днес ще постигате отлични резултати във всичко, с което се захванете и ще може да реализирате смели замисли и отлични хрумвания. В интерес на истината, ще се наложи да действате независимо, само че това едвам дали ще Ви смути, защото напълно елементарно ще се справите и без странична помощ. Силно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните и фамилни връзки. Нарастналата вътрешен глас ще Ви помогне да постигнете съгласие с околните си хора, а умеенето умерено да обсъждате общите проблеми ще разреши да бъдат избегнати споровете.

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Денят е чудноват, и затова – запаметяващ се. Много от събитията в началото ще се възприемат като неуспехи, само че единствено заради това, че единствено след известно време ще се появят доста примамливи благоприятни условия. Ще съумеете да употребявате даже иеблагоприятните обстоятелсва да употребявате в собствен интерес, с дори и недоброжелателите ще накарате да работят за Вас. Същата наклонност се следи и в персоналния Ви живот. Но през днешния ден звездите са на Ваша страна: радвайте се и се възползвайте от това.

Везни
Ако разчитате единствено на себе си, няма да предствлява компликация да се справите с всяка настояща задача. През този ден може да Ви се появят доста задължения. Това е уместно време, с цел да си върнете (отработите) задълженията. Не е изключено да се наложи да се заемете с непознати проблеми. При това безкористната помощ, която ще им окажете, може да донесе и на Вас непредвидени приходи. Може и откровено да Ви се отблагодарят за направените услуги.

Скорпион
За Вас това е ден на сполучлива реализация на проектите. Всичко, което е било добре премислено и проведено, минава по допустимо най-хубавия метод. Импровизациите обаче ще се окажат не толкоз удачни, защото Вие не по този начин бързо и безгрешно, както различен път, ще реагирате на измененията в обстановката. Възможно е приемане на ненадейно уведомление, което да Ви удиви, и дори ще Ви шокира. Нееднозначно ще се подредят връзките с околните: те освен ще Ви поддържат, само че и ще Ви подлагат на критика. Първото ще Ви радва, а пък второто ще Ви нервира не на смешка. Вечерта са вероятни съществени разправии.

Стрелец
През този ден ще се наложи да се погрижите за представителите на по-възрастното потомство. Например да навестите неговите или своите родители, или най-малко да им позвъните. Или може би ще преведете някоя остаряла баба през пътя Доброто общо каузи за възрастни хора, които се нуждаят от вас, единствено ще Ви сближи.

Козирог
Днес шанса ще Ви съпътства. Особено ясно ще усетите това от деянията на малозначни, само че приятни дреболии. Със своя възторг Вие сте в положение да болестите огромен брой хора. Ако съумеете и да ги накарате да насочат напъните си в едно русло, ще свършите огромна работа!

Водолей
Трябва да си отдъхнете. Този ден е обвързван с намаление на виталния капацитет и по тази причина ще се уморявате елементарно, а има заплаха и да се разболеете.Необходимо е да се погрижите за себе си, а и да намерите време за оздравителни процедури и профилактични мероприятия. Многото благоприятни условия са свързани със съществени енергийни загуби и по тази причина избирайте единствено тези неща, които са фактически по силите Ви. Може да разчитате на помощ и поддръжка от другари, а родителите и другите близки родственици може да Ви дадат положителни препоръки. Вечерта е най-добре да прекарате в обкръжението на най-близките си хора, с цел да може и душата Ви да отдъхне, и да поговорите за това, което Ви тревожи.

Риби
Днес не би трябвало в нищо да се отклонявате от привичните, тествани времеви схеми за деяние. Нищо ново, с изключение на триумф, няма да имате. Много ще Ви помогне способността да вършиме похвали на нужния човек в точния миг. Това ще бъде задоволително, а по-късно нещата сами ще тръгнат без спънки.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР