ОвенМожете да давате без да обичате, но не можете да

...
ОвенМожете да давате без да обичате, но не можете да
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 6 декември според зодията

Овен

" Можете да давате без да обичате, само че не можете да обичате без да давате. "

Ейми Кармайкъл
Телец

" Любовта е като вятъра, не можете да я видите, само че можете да я усетите. "

Никълъс Спаркс
Близнаци

" Обичайте се и ще бъдете щастливи. Толкова е просто и толкоз мъчно. "

Михаел Льониг
Рак

" Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да остават една в друга. "

Наполеон

Лъв

" В живота на всеки се появява подобен човек, след който се променяш вечно. И въобще не е значимо дали времето, прекарано с него, е било безгранично благополучие или безумна болежка. Ти просто разбираш, че в никакъв случай повече няма да си още веднъж подобен, какъвто си бил, преди да се срещнете! "

" Три метра над небето "

Дева

" Любовта не е мотив и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както премията не може да бъде цел на вярата. "

Алексей Иванов
Везни

" Любовна връзка е тази, в която обичаният човек е свободен да бъде себе си - да се смее с мен, само че в никакъв случай на мен; да плаче с мен, само че в никакъв случай поради мен; да обича живота, да обича себе си, да обича, да бъде обичан. Подобна връзка се основава на свободата и в никакъв случай не може да се разраства в ревностно сърце. "

Лео Ф. Бускалия
Скорпион

" Някои считат, че любовта може да се мери с количеството пеперуди в корема им. Други считат, че любовта може да бъде измерена в букети цветя или благодарение на думите " вечно ". Но любовта може в действителност да се мери единствено с дейности. Това може да е малко нещо, като да вземем за пример обелване на портокал за човек, който обичате, тъй като знаете, че не им харесва да го вършат. "

Мариан Кийс
Стрелец

" Любовта не признава бариери. Тя минава трудности, прескача огради, прониква през стени, с цел да дойде до дестинацията си, цялостна с вяра. "

Мая Анджелоу
Козирог

" Най-добрият брачен партньор за една жена е археологът. Колкото повече тя остарява, толкоз по-заинтригуван ще бъде той от нея. "

Агата Кристи
Водолей

" Истинските любовни истории в никакъв случай не свършват. "

Ричард Бах
Риби

" Любовта е най-голямото ободряване в живота. "

Пабло Пикасо
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР