Овен Малко капризен, много импулсивен, тъкмо ден като за началото

...
Овен Малко капризен, много импулсивен, тъкмо ден като за началото
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 юни: Лош ден за три зодии

Овен
Малко придирчив, доста емоционален, таман ден като за началото на лятото. Отпуснете се, не с еопитвайте да контролирате всичко и всички от самото начало, въпреки всичко и Бог си има работа.
Телец
Сякаш едно вътрешно гласче все ще ви напомня за някакви незавършени задания. Ами завършете ги или изгонете това мърморещо дребосъче. В това време, в този сезон, не трябва да трупате терзания, единствено наслади.
Близнаци
Не е елементарно да запазите хладнокръвие, постоянно нещо не става по проект, близките не ви схващат. Както се споделя - значимото е да сте живи и здрави. Накратко, в такива условия е мъчно да вземете правилните решения, само че вие въпреки всичко ще успявате.
Рак
Време да се срещнете със страховете в себе си и да ги изпроводите надалеч от себе си. Сега е сезонът на насладите, а не на страховете.
Лъв
Старайте се да отделяте повече внимание да околните си. Общуването с тях освен ще ви въодушеви, само че и ще ви помогне да погледнете по нов метод на света, да намерите решение на проблемите си.
Дева
Малките крачки са път към огромните достижения. Важното е да ги вършиме всеки ден, даже през почивните дни. Не отлагайте, не чакайте да пристигна подобаващият миг.
Везни
Само един човек може да ви направи щастливи и да промени живота ви. Вие самите и това не зависи от външните условия, а от вътрешното ви положение.
Скорпион
Животът ви ще се усъвършенства единствено в случай че поемате дребни опасности. Първият и най-трудният от тях е да бъдете почтени със себе си. Започнете от през днешния ден.
Стрелец
Вашата полезност не понижава поради неспособността на някой да ви оцени. Загубата е тяхна, не ваша.
Козирог
Огледайте се за позитивното в този миг. Дори да би трябвало да търсите дълго, то съществува.
Водолей
Запомнете, сравнението с другите е апаш на щастието. Можете да прекарате цялостен живот в грижи за това какво имат другите, само че това няма да ви даде нищо.
Риби
Щастието идва по-лесно, когато се чувствате добре такива, каквито сте, без да имате потребност от нечие утвърждение. Бъдете щастливи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР