ОвенЛюбовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство,

...
ОвенЛюбовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство,
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 19 декември според зодията

Овен

" Любовта е другарство, обхванато от огън. Тя е елементарно съгласие, взаимно доверие, шерване и сбогуване. Тя е честност в положителни и неприятни времена. Тя приема и несъвършенството и демонстрира състрадание към човешкие недостатъци. "

Ан Ландърс
Телец

" Мина време, бях с доста дами и когато ставах прекомерно непосредствен с тях, те все ме питаха дали ще ги помня. И аз отговарях - да, ще те помня! Но тази, която в никакъв случай няма да не помни е тази, която в никакъв случай не попита. "

" Малена "
Близнаци

" Понякога би трябвало да си обособен от хората, които обичаш, само че това не те кара да ги обичаш по-малко. Понякога ги обичате повече. "

Рони Милър, " Последната ария "
Рак

" Не любовта кара живота да се движи напред. Любовта прави живота важен и логичен. "

Франклин Джоунс

Лъв

" Любов е специфична дума и я употребявам единствено когато в действителност я имам поради. Ако изричаш тази дума прекомерно постоянно, тя става евтина. "

Рей Чарлс
Дева

" В този свят няма нищо, с изключение на обич. Колкото повече я даваш или разпространяваш, толкоз по-силна става. Колкото повече получаваш обич, толкоз тя е по-силна. Колкото повече обич даваш, толкоз по-добър и по-силен ставаш. Има доста форми на любовта. Когато ти я намаляваш, тя става егоистична. Егоистичната обич носи лична полза, само че губи от своята значителност. "

Ранбир Капур
Везни

" Любовта е вътрешен тласък, който ви тласка напред. Без обич не можете да прогресирате. Ако никого не обичате, вие не можете да учите. Вие би трябвало да обичате най-малко едно живо създание, за което да учите. "

Петър Дънов
Скорпион

" Намерете някой, който да обичате като вманиачен, който се освобождава и който ще ви обича също толкоз безумно. Просто би трябвало да опитате. Ако не опитате, тогава ще изживеете живота си на вятъра. "

" Запознайте се с Джо Блек "

Стрелец

" Единствената обич, която остава от по този начин наречената " полова обич ", е любовта, която е претърпяла всичко: разочарования, падения, изменничества, която е приела тъжния факт, че най-после не остава никакво друго предпочитание, с изключение на желанието да имаш някого до себе си. "

Греъм Грийн
Козирог

" Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка визия за времето: заличава всички мемоари за началото, всички боязън от край. "

Мадам дьо Стаел
Водолей

" Запази любовта в сърцето си. Животът без нея е като градина без слънце, когато цветята са мъртви. "

Оскар Уайлд
Риби

" В живота би трябвало да поемеш темпото, в което върви любовта. Не го насилвайте. Просто не насилвате любовта, не насилвате да се влюбвате, не насилвате да бъдете влюбени - просто ставате. Не знам по какъв начин да кажа това на британски, само че просто го усещаш. "

Хуан Пабло Галавис
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР