Овен Любов: Подгответе се за емоционално влакче в увеселителен парк,

...
Овен Любов: Подгответе се за емоционално влакче в увеселителен парк,
Коментари Харесай

Годишният хороскоп на Гал Сасон за 2024 -а

Овен

Любов: Подгответе се за прочувствено влакче в увеселителен парк, до момента в който приемате процеса на разпределяне, иницииран от Сатурн, изключително в сърдечните каузи. Тази година дава обещание буйно разпалване и дълбоки прозрения за любовта, може би даже връзки на близнаци от минали животи! Със Северния възел в Овен е време да се преосмислите и преоткриете, което магнетично ще приближи сродната ви душа.

Финанси и кариера: Подгответе се за финансов подем. Юпитер, предвестникът на шанса, благославя портфейла ви до май. След юни очаквайте внезапно увеличение на бизнес вероятностите и приток на преференциални контракти. Втората половина на 2024 година е вашата златна епоха за успех в региона на маркетинга и продажбите.

Семейство: Докато 2025 година ще бъде вашата година, ориентирана към фамилията, 2024 година предлага опция да поправите и укрепите връзките си със съседи и родственици, изключително след средата на годината. Въпреки това април може да сложи на тестване фамилните ви връзки с буря от недоразумения и провокации.

Телец

Любов: След един плевел интервал вълната се обръща във ваша изгода. Първата половина на 2024 година бележи подмладяване на любовта и връзките, което отваря порти за нови сантиментални глави.

Финанси и кариера: Възползвайте се от вълната от благоприятни условия, която се появява единствено един път на 12 години. Първата половина на годината е изпълнена с капацитет, а от юни нататък се подгответе за финансов подем, който ще подхожда на вашите гении и мъчно извоювано самопризнание.

Семейство: От края на юли доникъде на септември действайте предпазливо; динамичността в дома и фамилията може да бъде деликатна. Очакват ви мистични прекарвания, които могат да ви срещнат с души от минали животи.

Близнаци

Любов: През тази година Вселената ви подтиква към задълбочаване на другарствата и към присъединяване в филантропични действия. Романтиката остава на назад във времето, защото намирате наслада в нови другарства, някои от които свързани с минали животи. Ако любовта ви притегля, използвайте силата на креативната визуализация, с цел да постигнете чудотворни резултати.

Финанси и кариера: С навлизането на Юпитер в Близнаци за първи път от 12 години насам очаквайте вълна от триумфи и финансови облаги, изключително в средата на 2025 година Най-добрата година за вложение в фантазии и дълготрайни упоритости.

Семейство: В края на годината процъфтяват въпросите, свързани с недвижими парцели, само че фамилните връзки, изключително с дами, в началото могат да бъдат обтегнати. Това е година на превъзмогване на рецензиите и търсене на самопризнание.

Рак

Любов: В началото на 2024 година Венера се съюзява с вас, като може да трансформира другарствата в сантиментални случки.

Финанси и кариера: Тази година бележи кариерен зенит, евентуално най-хубавият от десетилетия насам, изобилен от благоприятни условия и разцвет. Инициативността е вашият ключ към триумфа.

Семейство: За Раците фамилията нормално е преди всичко, само че 2024 година ще ви подтикне да изместите фокуса си към професионалните желания. Балансирането сред дома и работата е от решаващо значение, защото едното има наклонност да въздейства доста на другото.

Лъв

Любов: Като сърцеразбивач на зодиака, очаквайте сантиментални искри в професионалната си сфера. Любовта може да разцъфне и в непознати страни или по време на пътешествия.

Финанси и кариера: Първата половина на 2024 година е изпълнена с финансови и кариерни вероятности с помощта на рядко срещано галактическо съвпадане. Втората половина може да даде примамливи благоприятни условия посредством другари или нови професионални пътища.

Семейство: Семейните въпроси и тези, свързани с недвижими парцели, които са били предизвикателство, ще се подобрят. Въпреки това август приканва към нерешителност при фамилните взаимоотношения и финансовите решения.

Дева

Любов: Тази година е обещаваща за връзките, изключително с по-възрастни хора или такива от минали животи. Влиянието на Сатурн изисква внимание към значимите взаимоотношения, което води до дълбоки задължения или нужни раздели.

Финанси и кариера: Деловите партньорства изискват зоркост, с цел да се избегнат спорове или юридически усложнения. Сътрудничеството и взаимните инициативи, изключително в региона на изкуството или финансите, са удобни. Очаквайте непредвидени облаги от вложения или завещание.

Семейство: Семейните връзки, изключително тези с родственици, са на път да се подобрят. Професионалният прогрес може да се отрази позитивно на фамилния живот, изключително от средата на годината.

Везни

Любов: 2024 година е трансформираща година, която изисква от вас да балансирате сред грижата за себе си и партньорските отговорности. Това е време да откриете себе си в границите на взаимоотношенията и вероятно да срещнете връзка с пламък близнак, която се случва един път на 19 години.

Финанси и кариера: Кариерата в областта на опазването на здравето или услугите процъфтява. Затъмненията през март/април и септември/октомври отварят нови професионални порти. Първата половина на годината може да донесе и финансови облаги посредством сътрудници.

Семейство: Подгответе се да подкрепите член на фамилията, който е изправен пред здравословни проблеми, което може да повлияе на работния ви график.

Скорпион

Любов: Любовта може да се окаже предизвикателство, защото Сатурн прекроява сантименталния ви живот. Приемането на насладата, заниманията и смеха може да увеличи възможностите ви за сантиментални срещи, изключително при започване на 2024 година Втората половина дава обещание усилване на романтиката.

Финанси и кариера: Очаква ви интервал на разгръщане, изключително в кариерите, които способстват за публичното богатство. Тази фаза, която се случва един път на 19 години, носи обилие от благоприятни условия.

Семейство: Плутон, вашият шеф, слага началото на 20-годишна промяна в домашния ви живот. Очаквайте огромни промени като пренасяне, ремонт или разширение на фамилията, само че също по този начин имайте поради и евентуални разтърсвания или загуби.

Стрелец

Любов: 2024 година е вашата година, в която можете да се насладите на любовта, като Северният възел акцентира романтиката и насладата. Това е време да излекувате минали сърдечни премеждия и да прегърнете креативен пристрастености. Втората половина на годината може да увеличи равнището на съществуващите взаимоотношения или да провокира нови.

Финанси и кариера: Началото на 2024 година носи професионален прогрес, възстановяване на здравето и вероятни парични бонуси. Втората половина е удобна за основаване на бизнес партньорства и правни гаранции.

Семейство: Присъствието на Сатурн демонстрира, че е време за решение на въпроси, свързани с родовата карма и поколенията. Това е съвършен интервал за пренасяне, развъждане на деца или укрепване на фамилните връзки.

Козирог

Любов: Първата половина на годината предлага необичаен късмет за сантиментално развиване или задълбочаване на актуалните връзки. Занимавайте се с действия, които обичате, с цел да привлечете сходни сили.

Финанси и кариера: След средата на годината очаквайте самопризнание в кариерата и възможни покачвания. Въпреки това се концентрирайте върху фамилните и домашните каузи, защото те са централни през тази година. Бъдете готови за възможни проблеми с контракти в работата.

Семейство: Важна година за вложения в недвижими парцели или фамилно лекуване. Бъдете подготвени да подкрепите или да се справите с проблеми, свързани с братя и сестри или членове на разширеното семейство.

Водолей

Любов: С навлизането на Плутон във Водолей очаквайте трансформиращи промени в себеизразяването и взаимоотношенията. Тази година е обвързвана с дълбоки душевни търсения и обилни промени в любовния ви живот. От юни приливите и отливите се обръщат удобно към романтиката, насладата и разширението на фамилията.

Финанси и кариера: Финансови провокации и провокации, свързани със самооценката, пораждат, защото Сатурн ревизира деликатно източниците ви на приходи. Заложете на планирането, тактиката и постоянството за финансов напредък.

Семейство: Първата половина на 2024 година благоприятства покупко-продажбите с недвижими парцели и укрепването на фамилните връзки, изключително с братята и сестрите и разширеното семейство.

Риби

Любов: Посещението на Сатурн ви подтиква към съзряване и взимане на дълготрайни решения в любовта. Макар че може да е предизвикателство да започнете нови взаимоотношения, връзките от минали животи може да се появят още веднъж. Използвайте креативна визуализация, с цел да деянията мечтаното от вас сантиментално бъдеще.

Финанси и кариера: Финансови благословии на хоризонта: появяват се нови планове и източници на приходи. Това е удобно време да наблегнете гениите си.

Семейство: Началото на 2024 година носи позитивно развиване на връзките с братя и сестри и родственици. Втората половина на интервала е идеална за пренасяне, вложения в парцели, родителство и фамилно излекуване.

Източник: сosmicnavigator.com/

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР