ОВЕН - Живейте за мига - не очаквайте благоприятен момент,

...
ОВЕН - Живейте за мига - не очаквайте благоприятен момент,
Коментари Харесай

Ценни съвети за зодиите до края на август

ОВЕН - Живейте за мига - не очаквайте удобен миг, с цел да извършите своите цели, тъй като подобен може и да не пристигна. По-добре да се насладите на момента. Не се опасявайте от нищо. Повечето от нашите страхове не се сбъдват или в действителност ни се случва тъкмо противоположното.

ТЕЛЕЦ - Грижете се за децата си, само че не прекалявайте - те би трябвало да живеят личния си живот. Дайте им повече независимост и обърнете внимание на себе си. Купете си нещо хубаво, отидете на СПА, прочетете обичана книга.

БЛИЗНАЦИ - Основното нещо в живота е опитът и усещанията. Ако би трябвало да избирате сред нова дреха или пътешестване, самоуверено изберете второто. Август е месец, в който би трябвало да се отдадете на заслужена отмора и да опознаете нови места.

РАК - Не се опасявайте да вършиме неточности - методът на опита " проба- неточност " е ключът към триумфа. Именно през август би трябвало да рискувате. Почнете нова работа, запишете се на интерес курс или направете ремонт.

ЛЪВ - Страстта към нещо прави живота доста по-красив. Пътуването е превъзходен метод да измененията себе си, да получите нови страсти и да станете по-добри.

ДЕВА - Помнете, че никой проблем не е безконечен - всичко минава в живота, а времето в действителност знае по какъв начин да лекува душевни рани. Дори да се чувствате зле през този месец, нещата бързо ще си дойдат на мястото, по тази причина не се отчайвайте!

ВЕЗНИ - Погрижете се за себе си и действайте с обич и почитание към своето тяло. Медитацията е същински подарък, който може да излекува човек, да усъвършенства благосъстоянието му и да го накара да се почувства по-добре. Затова – медитирайте.

СКОРПИОН - Благодарността е способна на доста - тя носи приятност на двете страни. През този месец бъдете признателни за всичко, което имате. Слушайте интуицията си - тя се основава на вашия опит и витална позиция.

СТРЕЛЕЦ - През този месец си повтаряйте, че дребните неща също имат значение и всички огромни победи стартират с една дребна крачка.

КОЗИРОГ - Най-добрият метод да спрете да се страхувате от старостта - да се наслаждавате на живота. Грабете с цялостни шепи и се насладете на лятото. Забравете за минали проблеми и живейте тук и в този момент!

ВОДОЛЕЙ - Простотата е пътят към съвършенство. Не усложнявайте живота си. През този месец би трябвало да работите доста, с цел да постигнете това, което желаете. Не забравяйте – силите ще си заслужават.

РИБИ - Винаги правете това, което ви харесва и се стремите към това, което желаете да постигнете. Не се спирайте пред нищо, тъй като през този месец ще имате шанс. Любовта е решение на всеки проблем и отговор на всеки въпрос, главната движеща мощ на този свят. Така че се отдайте на обич!

Източник: iwoman.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР