Овен иТелецХората, които са родени под знака на зодиака Овен

...
Овен иТелецХората, които са родени под знака на зодиака Овен
Коментари Харесай

Най-лошите съвместимости сред зодиите

Овен и Телец

Хората, които са родени под знака на зодиака Овен просто не могат да стоят на едно място. Те са доста волеви персони и държат любовния си живот в придвижване. При тях се следи непрекъснат блян към нещо ново. Телецът, в противен случай, обича фамилния, спокоен живот. Представителите на тази зодия доста мъчно могат да излязат от личната си зона на комфорт. Въпреки голямата обич посред им, в тази връзка ще има спор на ползи, а това няма да докара до нищо.



Козирог и Б лизнаци

Козирозите просто не толерират шумни компании и огромни групи от хора, за които знаят доста малко. За тях е по-добре да са сами или с половинката си, да са си вкъщи, на умерено и безшумно. От друга страна, Близнаците са доста непостоянни. Те имат потребност от другарство с хора, нови запознанства, огромни компании и занимания. Ето за какво Козирог и Близнаци въобще не си пасват и няма по какъв начин да основат щастливо. семейство.

Рак и Водолей

Хората, които са родени под знака Водолей, доста ценят свободата си. Те просто се нуждаят от персонално пространство и време, в което могат да останат сами със себе си или със своите другари. Ракът не харесва това въобще. Представителите на тази зодия са доста " алчни " в този смисъл и са уверени, че в случай че човек ги обича, той би трябвало да бъде единствено с тях, когато и да е. Постоянната ревнивост и подозрения от страна на Рак могат бързо да унищожат взаимоотношенията.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР