Овен Днес зодия Овен ще се чувстват раздразнени. През целия

...
Овен Днес зодия Овен ще се чувстват раздразнени. През целия
Коментари Харесай

Дневен любовен хороскоп за 1 април

Овен
Днес зодия Овен ще се усещат раздразнени. През целия ден ще се връщат въображаемо обратно във времето и ще се пробват да си спомнят къде са сбъркали и дали е трябвало да постъпят по различен метод. Денят ще бъде напоен с деликатност и носталгия.
Телец
Телците през днешния ден няма да се усещат мечтани от своята половинка и това доста ги обърква. Възможно е даже да проведат сериозен диалог, целящ най-сетне да уточнят взаимоотношенията си.

Близнаци
Представителите на зодиака са извънредно решителни в любовта, само че през днешния ден изрично няма да могат да вземат решение. Ще им се наложи да създадат сложен избор, изискващ да бъдат в действителност съсредоточени.
Рак
Раците през днешния ден са прочувствени и в това време лишени от предпочитание за сантиментални изненади и други занимания, свързани с половинката.
Лъв
Лъвовете ще играят на гоненица със своя сватбен сътрудник. Много е евентуално да изпитват ревнивост и причина за това да съществува. Ще се опитат да си изяснят протичащото се и да решат дали в действителност има смисъл да не престават.

Дева
Девите през днешния ден ще бъдат подложени на пресечен диалог, обвързван с любовта. Ще им се наложи да потънат дълбоко в възприятията си.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР