Овен Днес ви се иска вие да поемете командването на

...
Овен Днес ви се иска вие да поемете командването на
Коментари Харесай

Вижте хороскопа си за днес, 29 юни

Овен
Днес ви се желае вие да поемете командването на парада, тъй като все ви се коства, че другите не вършат нещата както би трябвало. Не постоянно е рационално това и може да се изострят връзките с близките. Избягвайте да се бъркате в непознати работи и изключително злословия. 

Телец
Днес ориста може да ви сервира щастлива случайност, в случай че бъдете малко по-предприемчиви и инициативни. Проявете креативност или направете нещо, което от дълго време ви се желае да извършите. Пазете се от недоброжелатели, тъй като могат да се крият зад маската на привлекателност.

Близнаци
Настроението ви през днешния ден ще е изменчиво, а повода може да е вашата променчивост, отнесеност и неспокойствие. Бъдете нащрек, тъй като в този момент сте способни да притегляте като магнит двусмислени обстановки към себе си.

Рак
Хороскопът ви за през днешния ден дава обещание удобен ден, с цел да осъществите проектите си и да избегнете усложнения. Вероятни са освен непредвидени неща, само че и приятни срещи с хора, които от дълго време не сте виждали.

Лъв
Старайте се да избягвате да се въвличате в спорове и не предприемайте прекомерно рисковани дейности. Хороскопът ви демонстрира, че ще имате податливост към несъразмерна благотворителност при харченето и съветът е огромните покупки да се отсрочат за различен ден.

Дева
Денят е деен, тъй че е добре да се погрижите за подреждането на нещата в дома, офиса, бюрото, документите. Днес внимавайте какво тъкмо предприемате и не бързайте незабавно да си вършиме заключения - те надали ще бъдат доста правилни. 

Везни
Днес нещо или някой може да предизвика съмненията ви. Не оставяйте мрачните мисли да ви обземат. Опитайте да се отпуснете, което ще ви помогне да хармонизирате връзките си с близките и ще ви помогне да се почувствате по-спокойни.

Скорпион
Добре е да се направи разчистване на дома или офиса, да се отървете от непотребни неща, които са изгубили стойност и не носят изгода. Вечерта посрещнете залеза в приятна компания -  ще ви хареса здрачът и ще се разсеете от мислите си.

Стрелец
Твърде е допустимо да се появят спънки, които би трябвало да бъдат преодолени. По отношение на персоналния живот, с помощта на общителността и доброжелателността си, няма да ви липсва внимание от страна на противоположния пол.

Козирог
Действайте по-спокойно - през днешния ден няма да съумеете да се справите толкоз бързо, колкото ви се желае. Хубаво си починете и се постарайте да се отпуснете. Ограничете общуването с доста хора. Положете старания за подсилване единствено на персоналните връзки.

Водолей
Можете да се върнете към предходните си проекти, само че не правете нищо импулсивно, изключително в случай че е обвързвано с риск и материални разноски. Пазете добре портфейли, чанти, носители на информация. Лош ден за разискване на финансови въпроси, инвестиции, покупки.

Риби
Днес ще изпитате комбинация от разнообразни страсти. За да се чувствате умерено и удобно, избягвайте да се намесвате в връзките и проблемите на други хора -  стойте надалеч от тези, които излъчват отрицателни страсти и усеща.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР