Овен Днес Овните са превъзбудени и нестабилни в емоционално отношение,

...
Овен Днес Овните са превъзбудени и нестабилни в емоционално отношение,
Коментари Харесай

Хороскоп 14 май: Големи проблеми за 3 зодии

Овен
Днес Овните са превъзбудени и нестабилни в прочувствено отношение, имате причина да сте недоволни и езикът ви е доста остър. Това ви прави нежелани събеседници в службата. Не е ненужно да знаете, че контролът над нервите и гнева през днешния ден може да ви обезпечи поддръжка на началниците.

Телец
Телците през днешния ден нямат изключително предпочитание за делова интензивност и не е изключено денят да премине под сянката на лентяйство. Такова разпределяне ще има извънредно неподходящ резултат, а в някои случаи ще провокира печална развръзка в служебните ви връзки. Денят носи неуспехи в специалността.

Близнаци
В четвъртък триумфът не ви отминава, а в службата е допустимо да получите хвалба от началника си или да имате някакъв честен тласък за професионална интензивност. С по-голямо внимание би трябвало да се отнасяте към здравето си, в този момент то не е за занемаряване.

Рак
Трябва доста да се пазите от самонадценяване през днешния ден. То умерено може да стане причина за огромни загуби. Най-застрашената сфера са вашите финансови взаимоотношения. Освен това, в случай че някой дължи пари или са му нужни за избрана работа, а не ги има, да не залага неподвижен парцел или личното жилище.

Лъв
При Лъвовете е налице заплаха от финансова загуба в четвъртък, само че при условия на неблагоразумен риск. В прочут смисъл имате право да се основавате на късмет, само че не в този момент и не обвързван със случайността. Професионалният ден е по-скоро досаден, в сравнение с добър или неприятен.

Дева
Днес при Девите е наложителна професионална метаморфоза или смяна в някаква степен, засягаща техните способи на деяние. Колкото по-скоро започнете, толкоз по-бързо ще се зарадвате на трайни триумфи. Но през днешния ден ще ви пречат доста субективни фактори за това, в това число и убедеността в личната безпогрешност.

Везни
Негативни служебни условия и такива от заобикалящата ви реалност ще рефлектират върху вас и в забележителна степен ще намалят настроението ви в четвъртък. Не е изключено огорчението да пристигна от другари или родственици. Важна е твърдостта, с която ще посрещнете изказванията или нападките на другите.

Скорпион
Днес сте мощно подвластни от субективната си самокритика, която ще накара мнозина от вас да се ласкаят въображаемо и да се държат с неуважение към другите. Никога не забравяйте, че незаменими няма. Това е най-отрезвителният душ, който можете да вземете. Четвъртък ви дава положителни благоприятни условия за реализиране на единодушие по настоятелен проблеми.

Стрелец
Четвъртък е позитивен и за множеството от вас безпроблемен. Евентуално сред другари е допустимо да зародят конфликти. При предприемачите не е изключено свада заради противоположни ползи. Четвъртък бележи началото на кратковременен удобен интервал, който има отношение към вашите публични контакти.

Козирог
Вашите грижи през днешния ден ще бъдат свързани със служебни отговорности, които в доста случаи ще провокират несъгласието на сътрудници, а в случай че изтървете нервите си, не са изключени борби. Такива могат да зародят в някои от публичните ви контакти или при финансови връзки с другите. Неблагополучията ще рефлектират върху вас. Не опитвайте разпра, а потърсете подпомагане. Ще ви се наложи да се върнете към остарели проблеми.

Водолей
Особено потребен ден, тъй като ще ви научи на нещо, което до момента е убягвало от полезрението ви. При по-невъздържаните сред вас е допустимо този урок да бъде получен при фрапантни условия. Някои служебни неприятности през днешния ден не трябва да ви карат да преживявате тези условия трагично. Деловите ви контакти ще се разширят и задълбочат.

Риби
Вярно е, че не преставате да се колебаете, и това е основата на вашия автентичен крах, който е привиден, тъй като да се назова едно събитие сполучливо или несполучливо би трябвало да се “изконсумира” преди този момент. Вашият късмет остава недокоснат, само че не се колебайте и действайте бързо. В службата не се конфронтирайте, ще загубите позициите си. Срещите ви по настоятелен въпроси допускат положително развиване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР