Овен Денят обещава много повече, отколкото предполагате. За съжаление ще

...
Овен Денят обещава много повече, отколкото предполагате. За съжаление ще
Коментари Харесай

Две зодии прибират големите пари, а друга с успехи в офиса

Овен

Денят дава обещание доста повече, в сравнение с допускате. За страдание ще би трябвало да избирате от какво тъкмо да се възползвате, защото няма да имате запас да поемете всичко.

Телец

Днес не се инатете, в случай че някой желае да ви направи подарък. Понякога постъпките на хората са от чисто сърце и казусът в този момент е тъкмо подобен.

Близнаци

Това е ден, в който е добре да сте по-малко мнителни. Приемете нещата по метода, по който наподобяват и действайте непреднамерено.

Рак

Днес ще получите отговорите на доста свои въпроси. Някои от тях няма да ви харесат и ще се наложи да признаете ваши неточности. Но това е пътят към напредъка.

Лъв

Днес не поставяйте под подозрение коректността на вашия сътрудник, изключително в случай че нямате никакви доказателства против него или нея.

Дева

Днес е ден, в който да потърсите многообразие. Дори денят ви да не е изпълнен с ярки събития, особеното ще ви достави нюх за премеждие.

Везни

Днес не бързайте с реакцията си към нещо, което ви нервира. Това се отнася най-много при положение, че над вас има виновен за протичащото се.

Скорпион

Днес ще имате всички шансове да осъществите ваши персонални инициативи. Не подценявайте дисциплината, с цел да не получите по-малко, от колкото ви се поставя.

Стрелец

Това не е ден, в който да настоявате нещата да се случват по ваш метод. С агресивност може да си докарате единствено проблеми.

Козирог

Денят ще е сполучлив за тези от вас, които имат ясно сложени цели. С повече упоритост ще постигнете блестящи резултати.

Водолей

Днес не потъвайте в дебрите на подозрението. Ако не сте сигурни в ситуацията просто не предприемайте нищо. Помислете дали страховете ви са действителни.

Риби

Успехът на деня ви ще зависи от усърдно основаният график. Мобилизирайте хъса си и преминете денем на цялостна скорост.

Източник: actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР