Овен – Ден, създаден за действие! Деловата работа ви носи

...
Овен – Ден, създаден за действие! Деловата работа ви носи
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 12 май 2022

Овен – Ден, основан за деяние! Деловата работа ви носи неспокойствие, само че и позитивни моменти. Не очаквайте през днешния ден да сте спокойни, само че несъмнено ще свършите доста неща. Ако не друго, малко флирт ще ви накара да се почувствате по-удовлетворени.

Телец – Дразните се поради дреболии, които нямат огромно значение, а засягат връзките сред вас и обичания човек. Склонни сте да преувеличавате някои неща. Засега се пробвайте да бъдете малко сами, в случай че желаете да избегнете в допълнение напрежение или спорове с хора, които цените.

Близнаци – Късметът е на ваша страна по доста въпроси. Не позволявайте на някои дребни неща да ви скапват деня. Усещате позитивен тласък и ще извършите всичко допустимо да довършите това, което сте отлагали до момента.

Рак – Някой може да ви подлага на критика без действителна причина и да провокира пристрастености, които мъчно ще бъдат следени. Прекалено сте заети, малко изтощени и не е несъмнено дали ще съумеете да извършите споразумението/обещанието към прочувствения си сътрудник.

Лъв – Проблемът е, че всичко ви се коства някак по-лошо, в сравнение с е в реалност. Гневът, който се е събирал във вас, в този момент е на ръба да пробие и да опустоши всички, които са на пътя ви през днешния ден. Вместо да се ядосвате, не би било неприятно да помислите малко какво бихте могли да извършите, с цел да предотвратите тази обстановка, в която сте попаднали.

Дева – Имате страхотна разпоредителност, борбеност и подготвеност да вземете всичко належащо, с цел да извършите сполучливо отговорностите си. Вие сте в доста положително въодушевление за контакти с противоположния пол.

Везни – В момента най-важното за вас е да се справите със отговорностите си, а по-късно можете да се включите във всичко друго. Засега се справяте отлично, единствено продължавайте в същия дух. Ще забравите за всичко, сега, в който се окажете в прегръдките на обичания човек.

Скорпион – Комуникативните ви умения не са от най-хубавите ви черти през днешния ден. Има огромна възможност, в случай че някой ви попита за нещо, да се държите малко жестоко и по този метод да изключите всяка друга опция за диалог. Ненужните пояснения не са нещо, на което бихте се подложили.

Стрелец – Каквото и да се случи, елементарно ще се дистанцирате от онази част от живота, в която нещо не върви по проект. Лесно се отегчавате от старите познати и старите неща, тъй че е доста мъчно да ви задържат за дълго.

Козирог – Днес няма да е по-добре. Опитайте се да не се карате с хората, с които работите. Това, от което се нуждаете, е малко уединение и да помислите в безмълвие за нещата, които ви тормозят.

Водолей – Може да ви се случи да навлезете малко повече в разискването на сърдечни проблеми. В очите на другите през днешния ден може да изглеждате като капризно дете, което се ядосва, щом нещо не му е по усета.

Риби – Бихте желали да се обкръжите през днешния ден с другари, които биха озарили деня ви по най-хубавия вероятен метод. Имате потребност от мирис на наслада, с цел да се почувствате още веднъж живи. Засега най-важното за вас е да не се натоварвате с доста неща.

Съветите на Фортуна

Четвъртък още от сутринта носи приятни и забавни сили, защото Луната минава към Везни в 09:36 часа. Предстои ни най-красивият ден от седмицата, тъй че дано се възползваме оптимално от него. Ще има добра взаимна естетика и съдействие сред прочувствената и рационалната част на душата. Специфично е, че ще претеглим личните си стремежи и потребности, с цел да позволяваме по-ефективно евентуалните вътрешни спорове. Това ще бъде ден, в който ще можем да развихрим въображението си. С дребна декорация, само че направена с въображение можем да разкрасим дома си, да обогатим дрешника си или просто да сътворим някое кулинарно създание.

Луната от 07:00ч до 09:36ч е на луфт и неподкрепяща напъните ни.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР