ОвенДа обичаш значи да намериш в щастието на друг своето

...
ОвенДа обичаш значи да намериш в щастието на друг своето
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 24 януари според зодията

Овен

" Да обичаш значи да намериш в щастието на различен своето лично благополучие. "

Лайбниц
Телец

" Ти и аз! Няма свят отвън двама ни! Миналото е забравено, а няма бъдеще. Има единствено мигове, в които се вкусва безкраят на опиянението. "

Асен Златаров
Близнаци

" Ако обичате, само че не ви обичат, откажете се. Ако ви обичат, само че вие не обичате – премислете още веднъж. Ако любовта е взаимна – борете се! "

Ошо

Рак

" Най-хубавите и красиви неща на този свят не могат да бъдат видени или даже чути, само че би трябвало да се усетят със сърцето. "

Хелън Келър
Лъв

" Животът без обич е като дърво без цветчета или плодове. "

Халил Гибран

Дева

" Трудно е да срещнеш любовта. Понякога тя е толкоз огромна, че е невероятно да я побереш внезапно в живота си. "

" Деветте кръга ", Диана Петрова
Везни

" Обичам те не поради това кой си, а поради това кой съм, когато съм с теб. "

Рой Крофт
Скорпион

" Любовта си е обич – можеш да я намериш във всекиго, можеш да я намериш на всички места. Въпросът е, че в никакъв случай не можеш да я задържиш. Не и до момента в който не си подготвен да загинеш за нея. "

Норман Мейлър

Стрелец

" Любовта е като войната — елементарно е да се стартира, само че е мъчно да се спре. "

Лев Толстой
Козирог

" Няма нищо по-убийствено от това да обичаш от все сърце, въпреки и да съзнаваш, че другият не го заслужава, и колкото и да се опитваш, да не можеш да го забравиш. "

" Обикновена случка ", Съмърсет Моъм
Водолей

" Някои считат, че любовта може да се мери с количеството пеперуди в корема им. Други считат, че любовта може да бъде измерена в букети цветя или благодарение на думите " вечно ". Но любовта може в действителност да се мери единствено с дейности. Това може да е малко нещо, като да вземем за пример обелване на портокал за човек, който обичате, тъй като знаете, че не им харесва да го вършат. "

Мариан Кийс
Риби

" Стоях пред нея и я гледах. Бе изрекла единствено една дума, само че дума, каквато в никакъв случай до тогава не бях чувал. Имах познанства с дами, само че постоянно бяха бегли срещи, един занимателен час, от време на време една самотна вечер, бягство от самия себе си, от отчаянието, от празнотата. А и не желаех повече, тъй като бях научил, че човек не може да се уповава на нищо друго с изключение на на себе си и най-вече още на някой приятел. Сега внезапно видях, че можех да бъда нещо за някого просто тъй като бях до него и той бе благополучен, просто тъй като бяхме дружно. Изговориш ли го, звучи доста просто, само че в случай че се размислиш, то в действителност е голямо, безпределно. Осъзнато това може да разнищи и промени индивида. То е обич и още нещо. Нещо, за което си коства да се живее. Човек не може да живее за любовта, за различен човек обаче - може! "

" Трима приятели "
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР