ОвенДа обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето

...
ОвенДа обичаш означава да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето
Коментари Харесай

Любовно пожелание за 7 февруари според зодията


Овен

" Да обичаш значи да бъдеш уязвим. Обичайте всичко и сърцето ви може да бъде разрушено. За да избегнете това, не би трябвало да се обвързвате с друго живо създание, даже с животно. Обградете се с занимания и разкош. Заключете сърцето си на несъмнено в ковчега на своя нарцисизъм. Там, на това мрачно, самотно място, обаче, то ще се промени. Ще стане неразрушимо и непроницаемо. Да обичаш значи да бъдеш уязвим. "

Клайв Левис
Телец

" Няма значение какъв е казусът, основният въпрос, върху който би трябвало да се работи, е любовта към себе си. Това е " магическата пръчка ", която отстранява проблемите. "

Луйз Хей

Близнаци

" Когато изпадна в обезсърчение си припомням, че през годините, истината и същинската обич постоянно са побеждавали. Имало е тирани и убийци и в даден миг те са изглеждали непобедими, само че най-после, те постоянно падат. "

Махатма Ганди
Рак

" Губим време в търсене на съвършения сътрудник, вместо да се съсредоточим да създадем съвършената обич. "

Том Робинс
Лъв

" Най-съкровените стремежи за мъжете и дамите са едни и същи - всеки желае да е обичан, да бъде оценен. Но методите, по които ги демонстрираме, са разнообразни. Изкуството на тези връзки се състои в това да намерите неповторимия за всяка двойка път, да чуете зова на другия за обич и да се извършите и двамата взаимно с обич. "

Лариса Ренар

Дева

" Няма нещо, което не бих направила за приятелите си. Не е в природата ми да обичам на половина. "

Джейн Остин
Везни

" Когато в живота нещо свършва – без значение дали е положително или неприятно - постоянно остава празнина. Но празнотата след неприятното се запълва от единствено себе си, а празнотата след хубавото може да се запълни единствено, в случай че се откри нещо по-добро. "

Ърнест Хемингуей
Скорпион

" Ние одобряваме любовта, която мислим, че заслужаваме. "

Стивън Чвобски
Стрелец

" Научаваш се да обичаш още веднъж, когато се влюбиш още веднъж. "

Адел
Козирог

" Аз съм тук. Обичам те. Не ми пука даже да искаш да плачеш по цяла вечер, ще остана безсънен с теб. Няма нещо, което можеш да направиш, с цел да ме накараш да спра да те обичам. Ще те пазя до момента в който умреш и по-късно. Аз съм по-силен от депресията и по-смел от самотата. Нищо в никакъв случай не би ме изтощило. "

Елизабет Гилбърт

Водолей

" Любовта е сляпа и може да превземе мозъка ви. Това, което мислите, че е обич, в действителност не е. Разширете мозъка си. "

Ийв
Риби

Чрез скръбта се учим да обичаме. Сърцето ти не е разрушено. Боли, тъй като става по-голямо. А колкото по-голямо е, толкоз повече обич може да носи в себе си. "

Рита Браун
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР