Овъглено тяло на мъж е било открито след пожар в

...
Овъглено тяло на мъж е било открито след пожар в
Коментари Харесай

Овъглено тяло на 44-г. мъж е открито в Русенско. МВР и екипи на крак

Овъглено тяло на мъж е било намерено след пожар в русенското село Стамболово, оповестиха от полицията.
Около 15 часа в четвъртък е подаден сигнал за горяща къща. На място са изпратени екипи на пожарната от Сливо поле и от Втора РСПБЗН в Русе, както и полицейски екип от районно управление (на МВР) – Сливо поле. Там е открито, че гори стая на втория етаж на къщата, като пожарът се е бил популяризирал и под покривното пространство, предава 24 часа.
След очистване на огъня в стаята върху остатъци от легло е открит мъртвец на мъж, за който се допуска, че е на живущия на адреса 44 годишен.
При пожара е унищожена изцяло стаята и са нанесени съществени вреди на антре пред нея. Унищожена е и част от покривната структура на къщата.
Извършен е оглед на местопрестъпление от дежурна оперативна група на Министерство на вътрешните работи и правосъден доктор. Към момента не са открити данни за осъществено закононарушение.
Предполага се, че мъжът може да е задремал с цигара, което да е причина за пораждане на произшествието. По случая е стартирано следствие, като е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) – Сливо поле, известен е дежурен прокурор.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР