Оттеглянето на Великобритания от Европейския съюз - Брекзит може и

...
Оттеглянето на Великобритания от Европейския съюз - Брекзит може и
Коментари Харесай

Брекзит може и да няма, смятат либералдемократите в Британия

Оттеглянето на Англия от Европейския съюз - Брекзит може и в никакъв случай да не се случи заради различия в границите на главните политически партии. Това мнение е изразено от водача на партията " Либералдемократи " Винс Кейбъл, оповестява Financial Times.

" Мисля, че е повече от евентуално, Brexit в никакъв случай да не се реализира " разяснява Винс Keйбъл. " Има напрежение в границите на главните политически партии ", добавя той.

The Daily Telegraph по-рано заяви, че поддръжниците на европейската интеграция в ръководещата консервативна партия във Англия се готвят да саботират приемането на законопроекта за анулация на европейското законодателство в границите на Европейски Съюз.

Най-малко шест консервативни депутати са подготвени да поддържат политическите си съперници, най-вече от Партията на труда, и се опълчват на основна част от проектозакона за Брекзит.

 Европейски Съюз изнудвал Британия да заплаща за Брекзит, тя нямало да се поддаде
Европейски Съюз изнудвал Британия да заплаща за Брекзит, тя нямало да се поддаде

Исканията на Британия са несериозни, несправедливи и невъзможни, счита Ферховстад

Официалните договаряния сред Лондон и Брюксел започнаха на 19 юни в белгийската столица - съвсем една година след провеждането на референдум с резултат от 51,9% означават съперници на европейската интеграция.

Преговорите би трябвало да продължат до ноември 2018 година, след което страните ще имат шест месеца за одобрение на споразуменията, реализирани в националните парламенти.

Според графика, Обединеното кралство би трябвало да напусне Европейски Съюз преди края на март 2019 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР