Оттеглянето на Русия от Черноморската инициатива за зърно е руски

...
Оттеглянето на Русия от Черноморската инициатива за зърно е руски
Коментари Харесай

Украйна: С „игрите на глада“ Русия цели дестабилизация и катаклизми

Оттеглянето на Русия от Черноморската самодейност за зърно е съветски шантаж с апетит, a Русия употребява храната като оръжие.

Това оповестиха в специфична позиция от украинското посолство, разпратена до българските медии.
Посолството отбелязва, че над 400 милиона души по света разчитат на жизненоважни украински зърнени доставки, с цел да обезпечат хранитилната си сигурност, най-вече в Азия и Африка, и упреква Русия в редовно възпрепятстване на естественото действие на Черноморската самодейност за зърно.
Русия излага милиони хора по света на риск от апетит и растящи цени на храните откогато отхвърля да продължи присъединяване си в Черноморската самодейност за зърно.
Според украинското посолство това е част от умишлената съветска тактика за дестабилизиране на азиатските и африканските страни.

Руските терористи желаят тежката хранителна рецесия да провокира обществени безредици , миграция и политически катаклизми “, показва дипломатическата задача.

„ Украйна приканва интернационалната общественост да заеме кардинална позиция и да се причисли към напъните на Украйна да избави жизненоважния експорт на зърно за света. Всички би трябвало да работят дружно, с цел да защитят най-вече уязвими хора, на които Русия се стреми да навреди. Русия би трябвало да спре да играе на „ игри на глада “ с хора по целия свят . Предизвиквайки повишаване на цените на храните, Русия желае да завоюва повече пари от личния си селскостопански експорт “, стои в позицията на посолството.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР