Какъв компромат? Хората, които са се подписали казват, че не

...
Какъв компромат? Хората, които са се подписали казват, че не
Коментари Харесай

Делян Добрев за фалшифицираните документи на Кирил Петков: Какъв компромат? Хората отричат да са се подписвали

„ Какъв компромат? Хората, които са се подписали споделят, че не са го създали. Как може в 01:30 ч през нощта да се създадат подправени документи, да се подправят подписите на десетки хора, да се внесе този документ в Търговския указател и след това да казваш, че е компромат “, съобщи пред БНР във връзка изтеклите данни от „ Биволъ “ Делян Добрев от ГЕРБ-СДС. Той отговори на думите на Кирил Петков, че това бил следващият кьорфишек от ДАНС. Делян Добрев съпостави реакцията на съпредседателя на ПП/ДБ с тази на Асен Василев, който отрекъл да познава контарабндистите Марин и Стефан, а те да са ходили в МФ три пъти, придружавани от неговия персонален водач

„ Тези хора не са ходили до тоалетна. Те са били при Асен Василев. Относно фалшифицираните документи, аз не разбирам за какво им е било да го вършат. Едва ли някои от сдружението щеше да откаже автограф или да упълномощи Лена Бориславова. Не знам по какъв начин хора, които нарушават закона с лека ръка се вършат на честни и почтени. Те не били корумпирани, не били техни каналите. Всичко сочи в противоположната посока “, добави Делян Добрев.

Политическа партия съзнателно водиха към банкрут „ Булгаргаз “, с цел да може бизнесът да се вземе от Сашо Дончев, съобщи още в интерюто Делян Добрев. Според данните му „ Промяната “ са източили 1.2 милиарда от комплекса „ Марица Изток “ в последните три годин.

„ Само от енергетиката в последните три години Асен Василев прибра 5.4 милиарда. За три години имаме едвам 4% усвоени средства от Европейски Съюз, означи още Добрев. „ Трябваше да се сме усвоили 50%. Когато България не се ръководи от ГЕРБ, а се ръководи от тези дилетанти, ето това се получава “.

„ През последните три години единстственото, което направиха, е да изтеглят 20 милиарда заеми, да ги раздадат на пенсионерите и да не усвоят нищо от европейските фондове “.

„ Членовете на борда на НЕК по този начин са си нараснали заплатите, че за една година взимат по 70 хиляди лв., уточни още Добрев. По 5-6 хиляди лева на съвещание, което продължава 1 час. Сигурно имат по 10 съвещания. По наше време бяха лимитирани. Те си бяха назначили калинките във всички бордове “, съобщи още той. 

„ Всеки път когато съм ходил на среща с Пеевски, Асен Василев беше там. Пеевски ме канеше, с цел да ме пропагандират и убеждават. Те бяха непрекъснато дружно. На тези срещи не е участвал Бойко Борисов “. 

Делян Добрев разгласи, че ще води листата на ГЕРБ в Хасково и Разград.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР